Sådan bruges Bluetooth på en bærbar Toshiba-satellit

Bluetooth Stack-protokolfunktionen på en Toshiba Satellite-bærbar computer er en fremragende funktion, der giver dig mulighed for at importere og eksportere filer og medier af alle typer til andre elektroniske enheder. Selvom den oprindelige konfiguration af denne software muligvis ikke er den nemmeste at forstå, kan fordelene ved denne teknologi være ubegrænset, når den først er aktiveret korrekt.

Dobbeltklik på ikonet "Bluetooth Stack" på computerens skrivebordsskærm. Aktivér "Bluetooth-opdagelsestilstand" i mappen "Forbindelsesindstillinger" øverst i applikationsmenulinjen. Computeren giver en meddelelse, når Discovery Mode med succes er tændt. Drej også de andre elektroniske enheds Bluetooth-indstillinger for at gøre dem synlige for din bærbare computer.

Par en anden elektronisk enhed med din bærbare computer. Vælg fanen "Tilføj enhed", der er placeret i "Bluetooth Stack" applikationsmappens proceslinje. Klik på "Tilføj" for at få adgang til "Guiden Bluetooth-tilføj enhed." Når guiden dialogboks vises, skal du klikke på "Næste" for at begynde at konfigurere enhedens forbindelse. Guiden Tilføj Bluetooth-enhed opdager nu de elektroniske enheder, der kan findes inden for rækkevidde.

Find den enhed, du prøver at parre, når den næste side indlæses med listen over enheder, som din computers Bluetooth Stack har opdaget. De andre elektroniske enheder vises på listen i henhold til deres faktiske serienummer eller modelnummer. Hvis du ikke kan se den enhed, du ønsker at parre, skal du klikke på knappen "Søg igen". Når din computer finder enheden, skal du klikke på den enhed for at fremhæve den og klikke på "Næste" for at fortsætte. Det næste skærmbillede, der vises, viser en liste med muligheder. Klik på den tredje mulighed, som skal være "Lad mig vælge min egen adgangsnøgle."

Indtast en adgangskode, der er let at huske. En meddelelse sendes til den anden elektroniske enhed. Det vil bede den enhed om den samme adgangsnøgle. Indtast adgangskoden, og klik på "Par." Den sidste skærm, der vises på din computerskærm, bliver bedt om at bekræfte parringen af ​​softwaren. Klik på "Udfør" for at bekræfte parringen af ​​den detekterede enhed for at lukke dialogboksen "Guiden Tilføj Bluetooth-enhed".

Åbn "Bluetooth File Transfer Wizard" for at bruge softwaren. Vælg "Gennemse" for at finde den fildestination, du vil overføre. Giv filen et navn i det felt, der er tildelt over filens placering. Klik på "Næste" for at fortsætte. Det næste skærmbillede giver dig besked om status for filoverførslen. Filoverførslen skal være fuldført. Klik på "Finish" for at afslutte processen.

For fremtidig brug skal du gå til den fil eller enhed, du vil arbejde med, og højreklikke på elementet. En rullemenu vises. Klik på Bluetooth-ikonet for at finde din Bluetooth Stack-software. Følg ovenstående trin for at fortsætte med processen igen.

Tips

Sørg for, at dit operativsystem opfylder minimumskravene til den version af Bluetooth, du planlægger at køre.

Ikke alle Toshiba Satellite bærbare computere har Bluetooth indbygget. Se i din brugervejledning for at se, om din model følger med.