Sådan slettes alle e-mails fra postindbakken på iPhone og iPad

De nyeste versioner af iOS Mail app indeholder en "Trash All" -funktion, der giver dig mulighed for hurtigt at slette alle e-mails i en indbakke på en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch. Dette er den hurtigste måde at slette alle e-mails i en indbakke fra en iOS-enhed, og det kan være nyttigt, hvis du vil rydde alle lokalt gemte e-mails fra iOS, uanset om det er til rengøringsformål, fordi du ikke har brug for e-mails længere, eller måske for at frigøre plads taget op fra en skare af e-mails på en iOS-enhed.


Bemærk, at denne metode ikke fjerner e-mail-kontoen fra iOS-enheden, men at slette alle e-mail-meddelelser på denne måde sender dem til papirkurven. Når den først er slettet, kan den ikke fortrydes, medmindre du skulle gendanne fra en sikkerhedskopieret forud for skraldning af e-mails. Hvorvidt disse også sletter e-mails fra e-mail-serveren afhænger af, om e-mail-kontoen er SMTP eller IMAP. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du vil have e-mails i fremtiden eller ej, skal du sikkerhedskopiere din iPhone, før du begynder. Hvis du simpelthen vil slippe af med det røde advarselsikon på Mail app, er det sandsynligvis en bedre mulighed at markere alt som læst, da det ikke fjerner e-mails fra iOS-enheden eller Mail-indbakken.

Sådan sletter du alle e-mails fra indbakken i mail til iOS

For at have funktionen Slet alle skal du køre iOS 9 eller senere på iPhone, iPad eller iPod touch. Tidligere versioner har ikke papirkurven All Mail-funktionen og skal gå med en anden tilgang.

  1. Åbn iOS Mail-appen som sædvanlig, og gå til indbakken, du ønsker at slette alle e-mail-meddelelser for (vælg fra postkasselisten, hvis du ikke er i indbakken, du vil slette alle e-mails fra)
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Nederst i Mail app-vinduet skal du trykke på "Trash All" -knappen
  4. Bekræft, at du ønsker at slette alle e-mails ved at trykke på "Trash All"

Dette sender alle beskederne i papirkurven i Mail-appen. Disse fjerner sig selv i sidste ende, men hvis du vil manuelt gribe ind og slette alle e-mails, du lige har sendt der lige nu, kan du også gøre det.

Sletning af alle affaldsmails i Mail til iOS med det samme

Når e-mailsne er sendt til papirkurven, kan du straks slette dem alle sammen med disse trin:

  1. Tryk på "Mailboxes" knappen i øverste venstre hjørne af Mail appen
  2. Vælg "All Trash" (hvis det ikke er synligt, tryk på knappen Rediger og aktiver indbakken All Trash ved at markere den fra listen, så der vises en blå afkrydsningsfelt sammen med navnet)
  3. Indtast alle papirkurv indbakken, tryk på "Rediger" og tryk på "Slet alle" - dette kan ikke fortrydes, så gør det ikke hvis du ikke er helt positiv, du vil aldrig have disse e-mails igen

Når du sletter alt, er alle e-mails i mappen Papirkurv væk for godt, fjernet fra iOS Mail-appen helt.

Som tidligere nævnt er dette kun tilgængeligt i moderne versioner af iOS. Tidligere Mail App versioner giver mulighed for at slette flere e-mails på én gang ved manuelt at vælge dem og sende til Papirkurv, som derefter kan slettes overarbejde eller manuelt det samme som beskrevet ovenfor.

Du kan også slette individuelle e-mails i iOS Mail med en swipe gestus, hvilket er meget mere målrettet end at sprede alt i en indbakke.