Sådan dæmpes et helt websted i Chrome

Chrome-browseren giver dig nu mulighed for at dæmpe enhver hjemmeside fuldstændigt. Det er godt, hvis du ofte besøger et websted, der ofte spiller auto-afspilning eller automatisk afspilning af lyd, som du hele tiden er nødt til at stumme eller finde og sætte pause på - en ret almindelig situation med mange nyheds- og sportswebsteder - da du kan mute hele webstedet en gang, og du vil så aldrig høre en anden lyd fra den pågældende hjemmeside igen, så længe det er slået til.


Dæmpning af websites i Chrome fungerer ens i Mac OS, Windows og Linux, så dette er et platforme kompatibelt trick. Det eneste krav er, at du har en ny version af Chrome, så sørg for at opdatere browseren, hvis du ikke har denne funktion tilgængelig.

Og ja det virker i forbindelse med deaktivering af automatisk afspilningsvideo i Chrome, som har en ekstra fordel ved at kunne dempe et websted, selvom webstedet ignorerer indstillingen for automatisk automatisk afspilning i Chrome.

Sådan slår du et helt websted fuldstændigt i Chrome

Vil du helt stille et helt website fra at afspille lyd eller lyd? Det er nemt med Chrome:

  1. Åbn Chrome, hvis du ikke allerede har gjort det, så besøg en webside med lyd, der afspilles automatisk eller på anden måde (for eksempel cnn.com eller de fleste online videowebsites)
  2. Højreklik på vinduets titellinje eller fanebladet for det websted, der afspilles lyd, og vælg derefter "Mute Site" fra dropdown-mulighederne

Bemærk, at denne stumme funktion gælder for hele webstedet, ikke kun den specifikke webside, der er aktivt åben.

For eksempel hvis du skulle stumme CNN.com, vil alle fremtidige besøg på CNN.com sammen med enhver artikel på CNN.com også blive dæmpet som standard.

Du kan dempe et hvilket som helst sted på denne måde, selvom det ikke afspilles nogen lyd i øjeblikket.

Hvis du bruger mange faner og vinduer med Chrome, vil du sikkert finde det nyttigt at hurtigt finde ud af, hvilket vindue der afspilles lyd i Chrome ved hjælp af lydindikatoren.

Sådan aktiveres et websted i Chrome

Du kan lige så nemt dæmpe et websted som at dæmpe et websted:

  • Højreklik på det dæmpede websted og vælg "Unmute Site" for at stoppe lyden af ​​lyd / video fra hjemmesiden

Du kan dempe og deaktivere websteder hurtigt på denne måde, som det passer til dine særlige browsingbehov. Så hvis du surfer om natten og vil forblive stille, mute væk, men hvis du er i løbet af dagen og vil have websteder til at afspille lyd efter ønske, skal du slukke for det.

Bemærk, at denne bredere Mute Site-funktion ser ud til at erstatte funktionen Chrome Mute Tab, selvom du kan fortsætte med at dempe individuelle faner i Safari.

Kender du til andre nyttige tips eller tricks til at dæmpe websteder, der afspiller lyd? Del dem i kommentarerne!