Sådan genstarter du iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Hvis du er en iPhone 7-ejer, kan du tænke dig at genstarte en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, da den ikke har en klikbar startknapp. Det viser sig, at iPhone 7-modellerne ikke behøver den trykbare Home-knap til at tvinge genstart af enheden, fordi de i stedet er afhængige af lydstyrkeknapperne.

Lad os se, hvordan du genstarter en iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det kan være lidt usædvanligt i starten, hvis du er vant til den gamle måde at tvinge til at genstarte andre iOS-enheder med en klikbar startknapp, men det er lige så nemt, selv om det er lidt anderledes.

Tvunget genstart iPhone 7

En tvungen genstart er ikke den traditionelle genstartsprocedure for at lukke ned og starte sikkerhedskopiering. En tvungen genstart er typisk nødvendig, når en enhed har frosset eller styrtet eller ellers ikke reagerer. Nogle mennesker fejlagtigt kalder er en kraft nulstilling eller hard reset eller en iPhone reset, men nulstilling af en enhed nulstiller det faktisk til fabriksindstillinger, hvilket slet ikke er, hvad en tvungen genstart eller tvungen genstart gør.

Tryk og hold nede VOLUME knappen og tænd / sluk-knappen for at starte Force Restart

Tænd / sluk-knappen er placeret på højre side af iPhone 7-enheden og ser lige ud på glasfladen.

Volumen ned-knappen er placeret på venstre side af iPhone 7, hvis du kigger på glasskærmens ansigt.

Alt du behøver at gøre er at holde både Volume Down og Power samtidig for at starte kraft genstart processen på iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Hold holdstyrken nede og sluk til dig Se  Apple Logo

Fortsæt med at holde både Volume Down og Power knapper på iPhone 7 nede, indtil du ser Apple  logoet vises på skærmen.

Når Apple-logoet vises på skærmen, kan du stoppe med at holde knapperne, iPhone 7 er med succes genstartet.

Nemt, ikke?

Den vigtigste ting at huske på er at med at genstarte iPhone 7 og iPhone 7 Plus (og sandsynligvis genstarte fremtidige iPad- og iPhone-modeller også, som helt sikkert vil fjerne den traditionelle hjemmeknap ...) er det snarere end at holde Home-knappen, hvilket er Du kan ikke længere klikke, du holder knappen Volume Down nede i stedet, som stadig er klikbar. Brug af strømknappen forbliver den samme.

Det er anderledes, men når du genstarter en iPhone 7 på denne måde et par gange lærer du den nye vane. Du vil næsten også gerne huske det også, fordi iPhone normalt er i spidsen for ændringer i Apple-produktlinjen, hvilket tyder på, at alle fremtidige iPhone- og iPad-hardware uden en typisk klikklikkeknappen vil have samme mekanisme til at genstart disse enheder.

Og ja for en simpel genstart af iPhone 7, kan du stadig lukke iPhone 7 og iPhone 7 Plus og derefter starte den igen som normalt.