Sådan foretages fejlfinding af en Hewlett-Packard HP Officejet J4580

HP Officejet J4580 er en af ​​Hewlett-Packards alt-i-én inkjet-printere. J4580 udskriver ikke kun dokumenter, men scanner, kopierer og faxer dokumenter. J4580 er en letprinter, der passer godt til hjemmekontorer og små arbejdsgrupper på et kontor. Hvis J4580 begynder at have problemer med at fremføre papir i sig selv, eller den fremfører flere sider ad gangen, hvilket resulterer i papirstop, er der et par skridt at tage for at fjerne problemet.

Fastsættelse af printeren

Trin 1

Vent, indtil printeren har afsluttet, hvad den udskriver. Kontroller papirstyrene i papirfremføringsbakken for at sikre, at de er justeret til papirets korrekte størrelse.

Trin 2

Sluk printeren, og tag stikket ud af væggen. Vend printeren rundt, og fjern det bageste adgangspanel.

Trin 3

Tør rullerne bag på printeren af ​​med mikrofiberklud og destilleret vand. Flyt valserne rundt og sørg for at rengøre hele rullen, ikke kun den ene side af hver rulle. Vent mindst 15 minutter, indtil rullerne er tørre, og sæt derefter bagpanelet på igen.

Fjern eventuelt papir i papirfremføreren. Løft dækslet på papirfremføreren, og rengør rullerne med mikrofiberkluden og destilleret vand. Vent i 15 minutter, indtil rullerne er tørret, før du lukker indføringsdækslet.