Sådan bruges Logic Pro Real-Time Analyzer

Logic Pro har mange realtidsanalysatorer, der viser et lydspors frekvensindhold i en graf. Grafen viser sporets amplitude i den lodrette akse og frekvensspektret, der spænder over det menneskelige høreområde, i den vandrette akse. Denne information kan bruges til at finde ud af, hvor uønskede lyde er, eller i blandingsfasen af ​​musikproduktion.

Åbn et nyt eller eksisterende projekt i Logic Pro. og importer en lydfil ved at gå til "File" og vælge "Import Audio File" i rullemenuen. Vælg en lydfil fra din computer med den filbrowser, der vises. Når du har valgt en fil og klikket på "Åbn", indlæses lydfilen i et spor på sporlisten.

Find sporets kanalstrimmel, som er en søjle nederst til venstre i vinduet "Arranger". Kanalstrimlen har kontroller til at indsætte effekter i lydsignalstien og til at dirigere signalet gennem mixeren.

Klik på en af ​​rullemenuerne "Indsæt" i kanalstrimlen, og gå til "EQ", "Channel EQ" og til sidst til "Mono" eller "Stereo." Dette initialiserer "Channel EQ" plugin, indsætter det i lydstien og åbner plugins vindue.

Tryk på mellemrumstasten eller den trekantknapp, der vender til højre i afsnittet Transport for at starte afspilningen af ​​sporet. På venstre side af plugins vindue skal du klikke på knappen "Analysator" for at tænde realtidsanalysatoren. Frekvensinformation vises nu på analysatorens graf.

Juster grafens opløsning ved at vælge enten "Opløsning lav (1024 point)," "Opløsning Medium (2048 point)" eller "Opløsning høj (4096 point)" i rullemenuen, to knapper under den nævnte "Analyzer" -knap i trin 4. Dette øger eller formindsker nøjagtigheden af ​​grafen. Denne funktion er meget nyttig, når der er behov for finere detaljer under din lydinspektion.

Klik og træk op eller ned i kolonnen med tal, der linier til højre for grafen. Dette flytter grafen op eller ned og afslører amplitudeinformation, der var for lav eller for høj til, at analysatoren oprindeligt kunne vises. Disse tal måles i enheder af decibel. Decibel er en almindeligt anvendt skala til måling af lyd, fordi den er logaritmisk, og mennesker hører logaritmisk i modsætning til lineært.