Om højttalere til en Mac Mini

Mac Mini er ikke en alt-i-en-computer. Den leveres ikke med hardware tilbehør som f.eks. Et display, tastatur, mus eller højttalere. Mens Mac Mini har egne indbyggede højttalere, vil du måske undersøge dine muligheder for at tilslutte eksterne højttalere for at få den bedst mulige lyd.

USB-højttalere

Mac Mini leveres med fire USB-porte bagpå. Det er mere end nok for den gennemsnitlige computerbruger, så chancerne er, at du kan drage fordel af en af ​​disse til at tilslutte USB-højttalere. De tager ikke meget plads på et skrivebord og er ofte overkommelige. Mærker, der fremstiller USB-højttalere, inkluderer Bose, Phillips og Bowers & Wilkins.

Bluetooth-højttalere

Bluetooth-højttalere bruger trådløs Bluetooth-teknologi til at oprette forbindelse til Mac Mini. Tænd Bluetooth ved at gå til Systemindstillinger på din Mac Mini, klikke på "Bluetooth" og derefter vælge "Slå Bluetooth til". Når Bluetooth-højttalerne er tændt og tæt på computeren, vises de som parringsmuligheder.

AirPlay-højttalere

AirPlay er Apples egen teknologi, der er indbygget i enhver Mac til transmission af medier til kompatible enheder fra din computer. En række højttalere er AirPlay-aktiverede fra en række mærker, herunder Bang & Olufsen, Bose og Phillips. Disse kommer typisk med premium-prismærker, men de er trådløse og leverer lyd i høj kvalitet. For at Mac Mini's AirPlay-funktion kan registrere og oprette forbindelse til højttalerne, skal computeren og højttalerne begge være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

3,5 mm lydudgangshøjttalere

Hvis du ikke leder efter meget strøm i en højttaler, skal du overveje højttalere, der tilsluttes Mac Mini's 3,5 mm lydoutput. Dette er den samme port, som de fleste hovedtelefonstik bruger. Disse højttalere er typisk små i størrelse og bærbare, men de kræver genopladning eller udskiftning af gamle batterier til nye nu og da. Mens de sandsynligvis ikke optager meget plads på skrivebordet, bruger de Mac Minis lydudgangsstik, der typisk er reserveret til hovedtelefoner, så det er noget at huske på.