AVG vises ikke i ikoner

AVG Anti-Virus tilbyder både gratis og betalte versioner af softwaren for at beskytte din computer mod vira og andre trusler. Hvis du mangler dit AVG-ikon i dit Windows-system, kan det bare være skjult. Hvis du mangler et skrivebordsikon, har du muligvis slettet det ved en fejltagelse. Hvis der fortsætter problemer, er den bedste mulighed at reparere eller geninstallere AVG.

Start programmet

Den mest almindelige årsag til, at dit AVG-ikon ikke vises, er, at programmet ikke kører. Klik på "Start" -kuglen, og vælg "Alle programmer". Find AVG på listen over tilgængelige programmer. Klik på den for at starte programmet. Det er vigtigt, at du prøver dette først, fordi det er den nemmeste løsning. Hvis dit antivirusprogram ikke kører, er din computer også modtagelig for trusler som vira og spyware, så det er vigtigt at tænde AVG igen så hurtigt som muligt.

Meddelelsesområdeikoner

Hvis dit manglende AVG-ikon er det, der normalt vises i Windows-proceslinjens meddelelsesområde, kan ikonet muligvis være skjult. Hvis der er en lille trekant ved siden af ​​ikonerne, skal du klikke på den og se om AVG er angivet som et skjult ikon. I så fald er ikonet der, det vises bare ikke med de andre. Klik på knappen "Tilpas" nederst i vinduet for at åbne et nyt vindue. Find AVG i det nye vindue, og læs den valgte visningsmulighed til højre for programnavnet. Hvis det er indstillet til "Skjul ikon og underretninger" eller "Vis kun underretninger", skal du skifte det til "Vis ikon og underretninger." Klik på "OK" for at gemme, og dit ikon skal vises med det samme.

Skrivebordsikoner

Hvis dit problem mangler et AVG-ikon på skrivebordet, har du muligvis ved et uheld slettet ikonet. Du kan nemt oprette et nyt skrivebordsikon for at erstatte den manglende. Klik på "Start" -kuglen, og klik derefter på "Alle programmer". Rul gennem listen, indtil du finder mappen "AVG". Klik på mappen for at udvide den, og højreklik derefter på programmet. Placer musen over "Send til" for at udvide mulighederne. Vælg "Desktop (Opret genvej)" for at oprette det nye ikon, og tjek derefter dit skrivebord for at sikre, at AVG oprettede genvejsikonet.

Reparation eller geninstallation

Hvis du stadig har problemer med dine AVG-ikoner, skyldes det sandsynligvis en dårlig installation eller en korruption i programmet. Den bedste løsning her er at reparere eller geninstallere AVG. Gå til AVGs websted, og download den nyeste version (se Ressourcer). Åbn det downloadede installationsprogram, og vælg "Reparer installation." Følg instruktionerne på skærmen for at reparere din kopi af AVG. Hvis dette ikke løser problemet, skal du åbne installationsprogrammet igen og vælge "Afinstaller" efter instruktionerne til afinstallation på skærmen. Efter afslutning skal du genstarte computeren og starte installationsprogrammet igen for at geninstallere programmet.