Skift antal apps i iOS Dock for at få minimal

IOS Dock sitter nederst på vores iPhone, iPod touch og iPad startskærm, der er beregnet til at holde de mest almindeligt anvendte apps til hurtigere lancering. Selvom det er velkendt, at du kan tilpasse de apps, der er indeholdt i Dock, er det mindre kendt, at du faktisk kan reducere antallet af apps, der er synlige fra 4-standarden, ned til 3, 2, 1, og hvis du virkelig vil have det til 0 apps.

At reducere apptællingen i iOS Dock gøres ved blot at trække apps ud af Dock. Først skal du trykke og holde på et hvilket som helst appikon for at få hjemmeskærmikonerne til at jiggle, så træk derefter appen (e) fra Dock tilbage til den startskærm, du vil fjerne fra Dock.

Sådan ser iPhone Dock ud med bare en enkelt app synlig, Telefonapp:

At reducere Dock-appen tæller til et eller flere apps kan være praktisk i nogle situationer, men det er svært at forestille sig en grund til at fjerne alt fra Dock ... men jeg har faktisk en ven bede om at gøre netop det ... så hvis uanset hvad du ikke er fan af at have apps i Dock eller måske vil du bare have en ren skifer, du kan yank alt ud og starte med en tom Dock.

Fjernelse af alt fra iOS Dock gøres på samme måde som du vil flytte ikoner rundt i iOS generelt: Du skal blot trykke og holde på et Dock-ikon for at starte det jiggling og derefter flytte hvert appikon fra Dock og på startskærmen . Gentag indtil det er helt tomt, og du er tilbage med en tom Dock. Sådan ser det ud med en startskærm, der stadig er fyldt med ikoner:

At have noget i Dock er virkelig spild af værdifuldt skærmrum, fordi i modsætning til OS X er det ikke, at iOS Dock skjuler sig selv, når den ikke er i brug. I stedet vil det bare tage en betydelig del af din hjemmeskærm uden at tjene et formål, hvilket gør dette til en ganske meningsløs øvelse, men ja det kan gøres, hvis du vil have det gjort af en eller anden grund.

Hvis du satser på minimalisme, kan en meget mere praktisk indsats være at skabe en helt tom startskærm i stedet, hvilket understreger tapetet. Dette er min personlige præference, og jeg bruger den til at holde en startskærm, der er fri for nogen ikoner, indtil du flip over for at se dem. For brugere som mig, der hovedsagelig bruger apps i deres Dock-ikoner, kan dette arbejde uden at forstyrre produktiviteten:

Kombiner ovenstående trick med at reducere det samlede antal ikoner i Dock til et lavere nummer, og du kan muligvis også finde et godt medium, især hvis du har lyst til standardmængden 4 for iPhone og 6 for iPad er også travl. Men går med absolut ingenting i Dock eller den oprindelige startskærm? Nå, det er muligt, men som du kan se, ser det ud til at være sjovt, du er bogstaveligt talt forblevet en iOS blank skærm af intet:

Måske ville det se bedre ud med et brugerdefineret tapet, men igen er det svært at forestille sig et scenario, hvor det ville være praktisk. Uanset om det er rart at vide, at iOS har det niveau af tilpasning, der passer til hvad din docks behov er. Glem ikke, at du også kan ændre Dock-udseendet ved at justere gennemsigtighedsindstillingerne eller ændre det anvendte tapet.