Afvis skrivebordsmeddelelser i Mac OS X Umiddelbart med en swipe

Vil du hurtigt afvise en desktop-besked uden at åbne Notification Center i Mac OS X?

Det er nemt bare at svæve over notifikationen med markøren og bruge en to-fingerspidsbevægelse fra venstre til højre, skubbe advarslen til, hvor Notification Center vises, og advarslen bliver hurtigt lynhurtigt og væk fra din Mac-skrivebord i en sløring.

Denne gestus lukker ikke notifikationen, den flytter bare den fra skrivebordet og stopper den fra at svæve over alt andet på skærmen. Du kan stadig finde den med alle andre advarsler ved at åbne Notification Center manuelt på Mac.

Husk, hvis du bliver træt af skrivebordsbeskederne, kan du altid midlertidigt deaktivere tjenesten ved at klikke på menulinjeikonet, så det skifter fra sort til gråt, så du kan slukke alle meddelelser i en 24-timers periode (ja, meddelelserne vil stadig vises i panelet, hvis tjenesten er slukket midlertidigt, vil de bare ikke forstyrre dit skrivebord eller dine apps).

For dem, der har en iPhone, iPad eller iPod touch, vil du opleve, at dette ligner den måde, der afviser underretninger i iOS, også ved at skifte på skærmen.

Dette dejlige lille trick kommer til os fra Lifehacker, det virker i alle versioner af Mac OS X, der har Notification Center, men selvfølgelig skal du have en Mac med en pegefelt indbygget, eller touch overfladen enhed som en Magic Mouse eller Magic Trackpad.