Vil du ikke opdatere din Mac til OS X Yosemite? Skjul opdateringen fra App Store

Mens mange Mac-brugere har opdateret til OS X Yosemite, har en bemærkelsesværdig mængde valgt at blive på OS X Mavericks eller Mountain Lion af en række grunde, og nogle har endda nødt til at nedgradere på grund af frustrationer eller inkompatibiliteter, der oplevedes med den nye version af OS X. Uanset årsagen, hvis du vil holde fast i en tidligere version af OS X, som du er tilfreds med, bør du sikkert skjule Yosemite opdateringen, så du ikke ved et uheld installerer det.


Hvis du vælger at skjule Yosemite-opdateringen, bliver det ret store OS X Yosemite-banner forsvundet fra App Store på din Mac, hvilket gør det nemmere at se dine andre appopdateringer igen, og det gør det også, så det store banner ikke længere optager De fleste af opdateringerne i Mac App Store.

Dette er ikke permanent, og det kan omvendt til enhver tid, hvis du skifter mening.

Skjul OS X Yosemite opdateringsinstallationsprogrammet fra Mac App Store er virkelig nemt

  1. Åbn App Store som normalt i OS X, og besøg derefter fanen "Opdateringer"
  2. Højreklik (eller kontrol + klik) på det store OS X Yosemite-banner og vælg "Hide Update"

Hvis du holder ud med en ældre version af iTunes eller en tidligere version af en anden app, kan du gentage den samme proces for at skjule de nyere versioner af disse appopdateringer.

Når opdateringen er gemt, forsvinder den store blå OS X Yosemite-banner, og du får en normal visning af App Store igen fra fanen Opdateringer:

Dette påvirker ikke fremtidige opdateringer, der bliver tilgængelige for den aktuelt installerede og kørende version af OS X (medmindre du også gemmer dem specifikt). Hvis du for eksempel kører OS X Mavericks og vil forblive med 10.9.5, og du vælger at skjule OS X Yosemite opdateringen, vil Mac App Store fortsat vise alle former for opdateringer, hvis og når de bliver tilgængelige for den aktive OS X-version.

Skjul en stor OS-udgivelse som denne fungerer på samme måde som du ville skjule og oplyse enhver opdatering, der er tilgængelig i Mac App Store, selvom det bare er for en anden app.

Dette bør også stoppe, at de opdaterede meddelelser om opdatering af software opdateres til at annoncere OS X Yosemite opdateringen som værende tilgængelig, selvom du måske vil tage det et skridt videre og enten deaktivere App Store-underretningerne eller i det mindste slukke dem midlertidigt, hvis det pop op igen.

Og ja, som tidligere nævnt kan dette vendes. Hvis du senere bestemmer, at du vil installere OS X Yosemite, måske efter at OS X 10.10.2 er udgivet, er en bestemt fejl eller et problem, der generede dig, løst, eller måske efter en vigtig app, du stoler på, er opdateret for at sikre kompatibilitet, kan du altid vælge at downloade OS X Yosemite-systemopdateringen fra fanen Purchases igen, som begynder installationsprocessen, når den er færdig. Som altid skal du sikkerhedskopiere din Mac, før du installerer systemopdateringer.