Sådan opbygges et musikproducentwebsted

Mange mennesker antager, at musikere, der er hørt i radioen og set på fjernsynet, er de eneste, der tjener store summer, når det kommer til musik. Musikproducenter er nødvendige for at forbinde det rette beat og de rigtige tekster med den bedste kunstner. Sangskrivere og musikproducenter kan tjene flere penge end kunstnerne selv baseret på deres evne til at producere populær musik af høj kvalitet. Oprettelse af et musikproducentwebsted giver dig mulighed for at fremvise dine talenter som musikproducent for potentielle kunstnere og pladeselskaber.

Trin 1

Registrer et domænenavn til dit websted. Dit domænenavn er den webadresse, der vil blive brugt til at nå dit websted. Dit domænenavn skal være iørefaldende, mindeværdigt og let at stave. Du kan vælge at bruge dit navn som dit domænenavn eller navnet på din produktionsvirksomhed. Registrering af domænenavnet kan være så lidt som $ 1 til over $ 14 om året.

Trin 2

Få webhosting til dit websted. Hvis du vælger at have musikeksempler på webstedet, kan din webhosting-pakke være dyrere end at vælge at have et websted med generel information om dig selv. Webhosts har flere servere, der bruges til at vedligeholde indholdet og trafikken, der kommer til forskellige websteder. Webhosts kan opkræve så lidt som $ 3 dollars eller over $ 100 pr. Måned. Start med en billigere webhosting-pakke i starten, og når din virksomhed og dit indhold vokser, bliver du muligvis bedt om at opgradere til en dyrere konto.

Trin 3

Skits udseendet og indholdet af dit websted. Da musikproducenter betragtes som kreative, kan dine potentielle kunder også forvente at nå et edgy og kreativt websted. Tegn de farver, logoer og meddelelser, du gerne vil føje til dit websted. Brug tekstbehandlingssoftware til at kontrollere for grammatiske og stavefejl, når du skriver dit indhold.

Trin 4

Vælg din bedste musik, beats og eksempler på færdigt arbejde, der skal vises på dit websted. Potentielle kunder har brug for at høre et eksempel på dit arbejde for at afgøre, om du vil være et godt match for dem. Sørg for, at ethvert arbejde, du uploader til dit websted, er kopiskrevet, så det ikke stjæles. Ophavsret til din musik gennem U.S. Copyright Office (se ressourcer). Tillad venner, familie og folk, du måske kender i musikbranchen, til at hjælpe dig med at vælge de bedste medier, du gerne vil fremvise på dit websted.

Opret dit websted ved hjælp af allerede eksisterende skabeloner, eller ansæt en freelance webdesigner til at oprette dit websted. Der er webstedsskabeloner (gratis og betalte), du kan downloade, så du kan indtaste oplysninger til dit websted. Webskabeloner kan begrænse dig til bestemte farver og indhold, så du vil måske ansætte en freelance webdesigner til at designe et unikt sted. Brug websteder som getafreelancer.com eller guru.com.