Sådan køber du filmbilletter online fra Cinemark

Det er frustrerende at stå i kø efter filmbilletter kun for at finde ud af, at det show, du vil se, er udsolgt. For at hjælpe lånere med at undgå denne irritation tilbyder Cinemark biografer en online købsmulighed for filmbilletter.

Fordele

Køb af billetter online giver dig mulighed for at undgå lange køer og garanterer plads i teatret. Denne metode giver også større frihed til planlægning, da du på forhånd ved, at du ikke bliver afvist på grund af udsolgt show.

Køb af billetter

Cinemarks hjemmeside viser placeringer efter stat, eller du kan søge efter postnummer. Når du vælger din Cinemark-placering og den dato, du vil deltage i, finder du en liste over alle tilgængelige film til visning og de tidspunkter, hvor de vises. Klik på et showtid for at købe dine billetter. Du kan betale med et kredit-, debet- eller gavekort. Udskriv eller skriv dit bekræftelsesnummer.

På teatret

Ankomst til teatret tidligt for at vælge dit sæde, især til populære film, eller hvis du er en del af en stor gruppe, der ønsker at sidde sammen. Har dit foto-id, kreditkort og bekræftelsesnummer klar til at afhente dine billetter i billetkontoret, når du ankommer.

Tips og advarsler

Onlinekøb er ofte underlagt et servicegebyr. Læs omhyggeligt for at finde ud af, om du får et sådant gebyr, når du køber dine billetter. At købe billetter online garanterer dig et sæde, men valg af siddepladser er stadig efter først til mølle-princippet. Cinemark online billetsalg er endelig og refunderes ikke.