Sådan ændres touchpad-indstillingerne på en HP bærbar computer

Hewlett-Packard (HP) er verdensledende inden for design, udvikling og produktion af informationsteknologiske produkter, herunder både software og hardware. Netværksenheder, stationære computere og bærbare computere er de vigtigste hardwareenheder, som HP har specialiseret sig i. De fleste HP-bærbare computere er udstyret med en touchpad, der giver brugerne mulighed for at kontrollere og betjene deres computer på samme måde som ved hjælp af en mus. Synaptics Touchpad-softwaren styrer indstillingerne for touchpad'en. Indstillinger kan ændres og ændres ud fra brugerens behov.

Placer musemarkøren hvor som helst på skrivebordet. Højreklik og vælg "Tilpas" og klik på "Musemarkører." Vinduet Egenskaber for mus vises.

Kontroller, at der er fanen "Enhedsindstillinger" i vinduet Egenskaber for mus. Hvis fanen ikke er til stede, skal du besøge linket HP Software og drivere, der findes under afsnittet Ressourcer i denne artikel, og downloade og installere Synaptics Touchpad-driveren.

Klik på fanen "Enhedsindstillinger" i vinduet Musegenskaber.

Vælg "Synaptics Touchpad" under Enheder, og klik på "Indstillinger".

Vælg den ønskede indstilling, du vil ændre under "Vælg et element" i Egenskaber til Synaptics-klikplade. Indstillinger, der kan ændres, inkluderer rulle, pege, knapper, trykke og applikationsbevægelser.

Klik på "Anvend" og derefter "OK" for at foretage de ønskede ændringer.