Sådan tilsluttes Wii Rock Band

Nintendo Wii er et perfekt system til at spille festspil med dine venner, og få spil udnytter dets potentiale som "Rock Band." "Rock Band" -spillsættet inkluderer en trådløs guitar og trommesæt samt en USB-mikrofon. Spillet kræver nogle indledende opsætninger og samlinger, men alt hvad du har brug for er inkluderet i sættet.

Tænd for din Wii og en Wiimote, og indsæt "Rock Band" -spilledisken. Klik på "Rock Band" -ikonet for at udføre en systemopdatering, der giver dig mulighed for at spille "Rock Band." Når det er færdigt, skal du starte spillet.

Fastgør hovedstammen til guitarens krop. Det skal snappe på plads.

Åbn batterikassen på bagsiden af ​​guitaren, og indsæt de tre AA-batterier, der følger med "Rock Band" -spilsættet. Fastgør guitarremmen til pindene på guitarens krop. Sæt kontakten bag på guitaren til "Til".

Tilslut den hvide USB-dongle til en af ​​USB-porte på Wii. Dette er den trådløse modtager til guitaren. Tryk på og hold knappen til guitarikonet på ansigtet på guitaren, indtil den bliver blå. Tryk og hold på synkroniseringsknappen på USB-donglen, mens du samtidig holder den hvide synkroniseringsknap på guitaren, der er placeret på "stikket", nøjagtigt hvor du vil tilslutte et instrumentkabel til en rigtig guitar. Wii har genkendt guitaren, når de blinkende lys på guitaren og donglen er blevet blå.

Sæt mikrofonen i en af ​​de åbne USB-porte på Wii.

Sæt de sorte fødder til trommesættet på gulvet, og forbind dem ved hjælp af de to støttestænger. Skub benene på tromlesættet ind i hullerne i fødderne, og sæt benene i lige højde ved hjælp af låsene på siderne af benene. Sæt tromlesættet på plads på benene og lås tromlerne på plads med låsene bagpå.

Åbn batterikassen bag på tromlerne, og isæt de medfølgende batterier. Sæt kontakten i nærheden af ​​batterikassen til "Til".

Sæt kickpedalen på støttebjælkerne på basen, og sæt den i det orange stik på trommesættet.

Sæt USB-donglen til trommerne i en USB-port på Wii. Synkronisering af trommer med Wii svarer til synkronisering af guitar. På tromlerne skal du trykke på den store tromleikoneknap, indtil den blinker blåt. Tryk derefter på og hold synkroniseringsknappen nede på donglen, mens du holder den lille grå synkroniseringsknap nær trommepadens midterste kontrolpanel.