Sådan konverteres REC-filer til AVI

Hvis du har optaget tv-programmer på din Topfield DVR og overført dem til din computer, har du muligvis bemærket, at de er i REC-filformat. For at bruge disse filer med andre programmer og enheder skal du konvertere dem til et mere universelt videofilformat, såsom AVI. Et konverteringsprogram er alt, hvad der er nødvendigt for at gøre dette. MPEG Video Wizard DVD 5.0 ​​er det eneste konverteringsprogram, der er tilgængeligt fra januar 2010, der understøtter REC-til-AVI-filkonvertering.

Trin 1

Download og installer MPEG Video Wizard DVD 5.0-programmet. Den leveres med en gratis prøveperiode på 30 dage, hvor programmet er fuldt funktionelt. Hvis du vil fortsætte med at bruge programmet efter denne periode, skal du købe det. Fra januar 2010 er købsprisen $ 99.

Trin 2

Start MPEG Video Wizard DVD 5.0-programmet på din computer. Åbn den REC-fil, du vil konvertere fra menuen "File" ved at vælge "Open" og derefter filen. Kun en REC-fil kan konverteres ad gangen med dette program.

Trin 3

Klik på knappen med den røde prik i nederste højre hjørne af MPEG Video Wizard DVD 5.0-skærmen. Dette åbner dialogboksen "Gem som".

Trin 4

Vælg AVI i rullemenuen "Gem som type". Brug rullemenuen ved "Gem" til at indstille outputplaceringen for den nye AVI-fil. Klik på "Gem", og skærmbilledet "Eksporter" vises.

Bekræft dine outputindstillinger på fanen "Generelt", og klik på "Start", når du er klar til at begynde konverteringen. En statuslinje udfyldes, når filen konverteres og eksporteres til dens outputplacering. Når du får en besked på skærmen, at konverteringen til AVI er afsluttet, skal du bare lukke skærmen for at begynde at bruge den nye AVI-fil.