Sådan kopieres en diskett til et flashdrev (7 trin)

Et diskettedrev indeholder ikke så meget lagerplads som et USB-flashdrev, og det kan heller ikke bruges på en computer, der ikke har et diskettedrev. Du kan kopiere filer fra en diskette til et USB-flashdrev, som gør det muligt for filerne at være kompatible med langt de fleste computere uden behov for specielle programmer eller forstå, hvordan et USB-flashdrev fungerer. Proceduren er den samme for Mac- og pc-computere og kan udføres inden for få minutter.

Trin 1

Indsæt disketten i diskettestikket på computeren. Vent, mens computerens operativsystem anbringer et ikon for disketten på skrivebordet.

Trin 2

Sæt stikket på et USB-flashdrev i en USB-port på computeren. Vent, mens computerens operativsystem sætter et ikon på USB-flashdrevet på skrivebordet.

Trin 3

Dobbeltklik på diskettens ikon for at åbne vinduet på skrivebordet.

Trin 4

Træk filerne, mapperne og / eller programmerne inde fra vinduet til ikonet på USB-flashdrevet.

Trin 5

Vent, når et statusvindue vises, udfyldes fra venstre mod højre (Mac) eller højre mod venstre (pc) og forsvinder derefter.

Trin 6

Træk ikonet for USB-flashdrevet til papirkurven (Mac) eller højreklik på ikonet, og vælg "Skub ud" i pop op-menuen (PC). Fjern stikket på USB-flashdrevet fra computeren.

Gentag denne procedure for at fjerne disketten fra computeren, kun du bliver nødt til at trykke på en knap foran på diskettedrevet for at skubbe disketten ud.