Sådan bruges en hylse på kabel

En hylse er en genstand, der er lavet enten af ​​metal, plast eller en kombination af metal og plast, der almindeligvis anvendes til sammenføjning eller forstærkning af 2 stykker ledning eller kabel eller for at gøre en øjenafslutning på enden af ​​et kabel.

Installation af en hylse

Trin 1

Hylstre fås i et utal af former og størrelser. Det er vigtigt at sikre, at hylsteret har den passende størrelse til kablet. Kablet skal passe tæt inde i hylsteret, før det krympes.

Trin 2

Kablet, som holderen installeres på, skal være rent og fri for tråde. Hvis enden af ​​kablet er flosset, skal du trimme lidt af.

Trin 3

Sådan bruges en hylse på kabel

For at afslutte øje eller sløjfe ved enden af ​​et stykke kabel skal du skubbe hylsteret over kabelenden. Dann en løkke, og skub kabelenden bagud gennem hylsteret. Sørg for, at enden af ​​kablet strækker sig helt gennem hylsteret.

Trin 4

Når løkken er den ønskede størrelse, skal du placere krympeværktøjets kæber over ferlen og presse fast. De fleste krympeværktøjer har flere forskellige åbninger. Hvis krympeværktøjet lukker helt med ringe modstand, skal du krympe holderen med den næstmindste åbning på krympeværktøjet.

For at forbinde 2 stykker kabel skal du sørge for, at hver kabelende er ren og ikke flosset. Indsæt stykkerne i hver ende af hylsen, så de mødes omtrent i midten. Krymp som før.