iOS 9 Beta 4 og WatchOS 2 Beta 4 udgivet til test

Den fjerde beta version af iOS 9 er blevet udgivet af Apple sammen med en ny beta-build af WatchOS 2. Den nye iOS 9-bygning ankommer som 13A4305g og kører på alle understøttede iPhone, iPad og iPod touch-hardware.


IOS 9 beta 4-udgivelsen er i øjeblikket kun tilgængelig for registrerede deltagere i iOS-udviklere, men i det mindste bliver beta-udgivelser hurtigt skubbet ud til offentlige beta-brugere.

De, der i øjeblikket kører en tidligere version af iOS 9 beta, kan finde opdateringen tilgængelig nu, selvom softwaren Software Update på deres enhed, tilgængelig via Indstillinger> Softwareopdatering. OTA downloaden vejer omkring 362 mb, og fuldførelse af installationen genstarter automatisk iPhone eller iPad.

Sikkerhedskopier altid en enhed, før du opdaterer systemsoftwaren.

iOS 9 indeholder forbedringer af ydeevnen og indeholder nye funktioner og apps, som nyheds app, meget forbedret multitasking til iPad med delt skærmvisning og brugen af ​​en ny system skrifttype kaldet San Francisco. iOS 9 vil blive udgivet til offentligheden i efteråret.

Separat, WatchOS 2 beta 4 er også blevet frigivet til Apple Watch-brugere, opdateringen kræver en konfigurationsprofil på den parrede iPhone til at installere som normalt. iOS 9 beta er påkrævet på den parrede iPhone for at kunne installere WatchOS 2 på en Apple Watch. The WatchOS 2 beta 4 build er 13S5305d.

Udviklere vil også finde Xcode 7 beta 4 sammen med en ny version af OS X El Capitan 10.11 beta 4 for at downloade og installere på deres Macs.