iPod Nano jailbreak kan være muligt snart

En selvudråbt "iPod Nano hacker" har fundet en måde at starte en iPod nano med ændrede systemfiler, hvilket tyder på, at enheden muligvis kan jailbreak engang i den nærmeste fremtid.

Hacket på dette stadium er ret simpelt, det er stort set bare at fjerne apps fra startskærmen og skabe et tomt rum i stedet, men det er en start. Nogle iPod-fanesider rapporterer fejlagtigt, at der er en jailbreak til rådighed for iPod Nano, og det er ikke tilfældet, som beskrevet af Nano Hacker:

iPod Nano har ikke været "jailbroken" som nogle websteder hævder, jeg har ikke root adgang over enheden. Jeg installerede ikke en app. Jeg regnede med, hvordan man fjernede dem og indsatte et tomt rum i springbrættet.

Hvad jeg også har gjort, har vist sig at være en måde for iPod'en at starte med ændrede filer (f.eks. SpingBoard Plist), omgå den procedure, der kræves for at stoppe dette. Jeg håber det vil give os mulighed for at finde ud af en måde at jailbreak den på. Jeg fokuserer primært på at udsætte nogle af de (for nu) skjulte funktioner i enheden.

Så igen har iPod nano ikke været jailbroken, men det kunne være et skridt i den retning. Hvis du husker, kører touchscreenen iPod Nano ikke iOS, men snarere et variant operativsystem, der deler nogle ligheder, hvilket er ret indlysende i betragtning af funktionaliteten og GUI. Jeg var lidt skuffet over at høre, at nano'en ikke kører iOS korrekt, da jeg er sikker på, at udviklere ville skabe mange sjove apps til den lille og ultraportable iPod, men måske gennem en jailbreak vil denne mulighed blive åbnet op gennem Cydia verden.

Vi holder dig opdateret, det kan være en sjov at følge.