10 måder at få OS X Mountain Lion funktioner på din Mac lige nu

Kan ikke vente på OS X Mountain Lion at blive frigivet i sommer? Du kan få mange af funktionerne i den næste generation af Mac OS X-version lige nu. Uanset om du kører OS X Lion eller i et omfang, OS X Snow Leopard, læs videre for at finde ud af, hvordan du får alt fra underretninger, notesynkronisering, synkroniserede påmindelser, iMessages, den forenklede Safari UI, Twitter integration, AirPlay spejling og meget mere.

Hent tapetet - NGC 3190 Galaxy

Første ting først, lad os få OS X Lion til at se lidt mere ud som Mountain Lion. Den nemmeste måde er at få OS X Mountain Lion's dejlige nye galakse tapet og sæt det som din standard, klik på billedet herunder for at downloade den fulde version. Dette er blandt de mest grundlæggende ting du kan gøre, men hvem kan ikke godt lide et godt tapet alligevel?

 • Grib tapet nu

Tilmeld dig iCloud

iCloud er dybt integreret i OS X Mountain Lion, fra filbesparende dialogbokse til bare den enkle evne til at synkronisere ting som Kontakter, Påmindelser, Noter, Musik, Apps og meget mere. Den gode nye sis, meget af dette er allerede tilgængelig for brugere af OS X Lion og iOS 5 eller nyere. Du burde have oprettet det allerede, men hvis du ikke har gjort det endnu, gør det nu og begynd at synkronisere tingene mellem iOS og OS X nu. Det er gratis, der er ingen grund til ikke at bruge den.

 • Konfigurer iCloud nu til iOS og OS X

iMessages - Meddelelser til Mac

iMessages er kommet til Mac til at erstatte iChat, hvilket giver mulighed for ubegrænset kommunikation og filoverførsler mellem Macs, iPad, iPhone, iPod touch, uden nogensinde at bruge en enkelt SMS. Meddelelser til Mac er en offentlig beta, der kan downloades lige nu fra Apple. Dette erstatter iChat, men du kan altid afinstallere meddelelser og få iChat tilbage, hvis du vil.

 • Download beta fra Apple

Meddelelsescenter - Growl

OS X Mountain Lion bringer Notificationscenter fra iOS til Mac-skrivebordet. For brugere af OS X Lion kan du efterligne lignende funktioner ved at få den gratis Growl gaffel til Lion til at begynde at modtage meddelelser fra kompatible apps. Ligesom Notifications Center's advarsler vil Growl-advarsler pop-up på højre side af skærmen, selv om der ikke er en fancy swipe-gestus for at afsløre og skjule advarselspanelet, som det findes i OS X Mountain Lion, får det færdigt arbejde.

 • Grab Growl Fork gratis

Sammensæt Safari URL og Search Bar - Omnibar

Safari i Mountain Lion rydder op i brugergrænsefladen og kombinerer URL- og søgelinjen i en enkelt linje, ligesom Chrome. Vi har dækket Omnibar før, du kan enten få den komplette SIMBL-version eller få en Safari Extension direkte fra Apples Safari-udvidelseswebsted, klik bare på Søgeværktøjer, find OmniBar og klik på "Install".

 • Få SafariOmbibar (kræver SIMBL)

AirPlay Mirroring - AirParrot

AirPlay Mirroring er indbygget i OS X Mountain Lion og giver dig mulighed for at spejle din Mac-skærm til et Apple TV. Dette er en fantastisk funktion, men i stedet for at vente kan du spejle din Mac andetsteds lige nu ved hjælp af AirParrot-appen. Det koster $ 10 og er en cinch at oprette, skabt af den samme fyr, der byggede Reflection-appen, der afspejler iOS til Macs, men den sidstnævnte funktion mangler i OS X 10.8, dog (fingre krydset).

 • Få AirParrot nu til $ 10

GateKeeper

GateKeeper er Apples nye initiativ til at forhindre malware på Mac. Det gør det ved at give brugerne mulighed for kun at tillade apps fra certificerede udviklere eller App Store. Det er ikke nødvendigt at bruge i OS X 10.8, men hvis du vil have noget lignende i OS X Lion, er der et par måder at efterligne dette på. Den enkleste måde? Download kun det, du ved, er sikkert, enten fra anerkendte kilder eller fra Mac App Store. Den hårde vej? Dette er lidt mere teknisk, men alle der kører OS X 10.7.3 kan gøre det muligt for GateKeeper gennem System Policy Control lige nu, selvom brugen er begrænset uden for udviklere. Hvis du er interesseret i sidstnævnte, er det her at gøre:

sudo spctl -- enable

Deaktiver kommandolinjeværktøj for systempolitikkontrol "spctl (8)"

sudo spctl --disable

Hvis du ikke ved, hvad du laver, skal du nok holde den deaktiveret for nu, så du ikke forhindrer dig ved at installere apps og blive vedhæftet med udviklerlogfiler. For nysgerrige kan du læse mere om spctl på Apple.com.

Del ark

Share Sheets er OS X Mountain Lion's indbyggede sociale funktionalitet, så du nemt kan sende en tweet, uploade et billede, sende et link til Safaris læseliste, e-mail og besked, næsten alt, poste billeder til Flickr, uploade videoer til Vimeo, og mere. Delarketter arbejder fra næsten hvor som helst, og den nemmeste måde du kan efterligne funktionen på er nu at tilmelde dig en Twitter-konto. Så tag den gratis kvidre til Mac-klient, (følg os der, mens du er på det) og lær at tweet fra hvor som helst. Du kan tage ting yderligere ved at tilføje Del bogmærker til dine webbrowsere fra Twitter og Facebook også.

 • Tag Twitter til Mac gratis fra App Store
 • Få en Facebook Bogmærke
 • Få en Twitter-bogmærke

Noter - Evernote

Noter i OS X Mountain Lion synkroniserer Notes-appen mellem Macs, iPhones, iPads, iPods eller alle ovenstående. Det er en meget stor funktion, men helt ærligt er Notes-appen lidt begrænset, og du kan lige nu få en app med samme universelle synkroniseringsfunktionalitet. Evernote er en gratis kraftfuld app, der synkroniserer sømløst næsten alt du kan gemme i appen mellem en Mac, iPhone, iPad, iPod touch eller noget andet, der kører Evernote-appen. Tjenesten er gratis, så længe du uploader mindre end 60 MB noter pr. Måned, som hvis du tænker på det, er et ton noter.

 • Få Evernote gratis fra Mac App Store
 • Få Evernote til iOS gratis fra iTunes App Store

Påmindelser - Wunderlist

Den samme påmindelsesapp, der er på din iPhone eller iPad lige nu, kommer til Mac, og den bliver synkroniseret via iCloud. Wunderlist gør dette og endda overstiger nogle af påmindelsesfunktioner, det er en gratis app, der synkroniserer opgavelister mellem Macs, pc'er, iPhones, iPads, du navngiver det.

 • Få Wunderlist til Mac gratis fra Mac App Store
 • Få Wunderlist til iOS gratis fra iTunes App Store

Det drejer sig omkring det, hvis vi savnede noget, eller du kan tænke på noget, der skal tilføjes til denne liste, skal du ind i kommentarerne nedenfor! Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker at efterligne Mountain Lion, kan du oprette en dobbelt boot mellem OS X 10.7 og OS X 10.8 og prøve det selv.