Boost Game Performance på Retina Macs med et simpelt trick

Mac-brugere med retina-skærme har måske bemærket, at spilytelsen i nogle tilfælde er reduceret på disse maskiner. Årsagen er ganske enkel; hvis du kører spillet ved native opløsning, skal Mac'en køre spillet i fuld opløsning på skærmen ved 2880 x 1440 eller derover. En fælles løsning på dette er at gå ind i en individuel skærmindstilling og individuelt justere dem, så spilopløsningen er lavere, men en anden tilgang til dette er tilgængelig for Retina Macs som iMac og MacBook Pro.


Hvad dette trick gør, er at tvinge spillet til at starte i lavopløsningsmodus, snarere end i nethinden. Dette reducerer effektivt i halvdelen af ​​spilopløsningen, hvilket typisk giver et enormt og dramatisk boost til spilytelsen på Retina Macs. Næsten alt vil være meget hurtigere, med betydeligt højere billedfrekvens (FPS) ydeevne, træk satser, og bare i det hele taget alt sammen glattere for spil. Ulempen er, at ved at sænke opløsningen ser spillet ikke så godt ud, men typisk med den lave opløsningstilstand er du i stand til at gå til andre skærmindstillinger for et spil og gøre dem mere detaljerede, og det går stort set ud, så længe da dit ansigt ikke er tommer væk fra Mac'en. sænker opløsningen og giver en dramatisk forøgelse af spilydelsen på de fleste nethindeudstyrede Mac'er.

Kæmpe forbedre spilytelsen på nethinden Macs med et simpelt trick

Dette er et virkelig simpelt trick, men du skal aktivere det på hvert spil, du vil forbedre ydeevnen til. Sådan gør du dette:

  1. Afslut fra spillet, hvis det aktuelt kører
  2. Gå til Finder i Mac OS X og naviger til / Programmer / mappe
  3. Find det eller de spil, du vil forbedre ydeevnen ved at reducere opløsningen, og tryk derefter på Kommando + i for at åbne Hent info til spilappen (altnernativt, gå til menuen Filer og vælg "Få info", når appen er valgt)
  4. Marker afkrydsningsfeltet for "Åbn i lav opløsning", og luk derefter vinduet Få info
  5. Genstart spillet og nyd den nye betydeligt hurtigere ydeevne og højere billedhastighed (selvom ved en lavere opløsning)

Dette trick fordobler øjeblikkeligt FPS-præstationen af ​​nogle spil på Mac'en med det samme, så hvis du har et spil, der kæmper for at spille i OS X på en nethinden Mac, når handlingerne bliver optaget, så prøv det, forskellen kan være som nat og dag .

Et perfekt eksempel på hvor denne fordel er enorm er med det populære strategispil Civilization 5, hvor når en masse skærmhandlinger foregår ved native opløsning på en Retina MacBook Pro, falder FPS til næsten ingenting, og fliser begynder at trække ind og gøre på hvert træk af kortet eller et stykke. Ændring af opløsningen af ​​spillet kan hjælpe, eller ændring af opløsningen af ​​nethinden kan også hjælpe, men snarere end den tilgang kan du blot åbne spillet i Mac-tilstanden uden retin. Tegningen og FPS-problemerne løses fuldstændigt ved at åbne spillet i Low Resolution-tilstand, og pludselig er spillet lige så hurtigt og glat som det kan være, og for det meste ser udseendet stort set det samme ud, selvom teksten er lidt mere pixeleret, når ved den nederste opløsning.

Dette er især godt, hvis du bruger en nethindenhed tilsluttet et tv til storskærmsspil med en PS4-controller (eller PS3-controller), da tv'et næsten altid er langt nok væk til aldrig at mærke forskellen i spilopløsningen. Jeg gør netop det med OpenEMU, der kører som en Nintendo 64 emulator og PS1 emulator, og forestillingen er fantastisk, selv med aggressiv udjævning, der kører på spilemuleringen.

Så hvis du er en Mac-gamer med en nethindeudstillingscomputer, og du synes, at ydeevne er lidt kedeligt, prøv det ud, det virker vidundere for at gøre et spil spil glat.