Download Starcraft gratis, ha det sjovt!

Kan du huske Starcraft, science fiction real-time strategispil til Mac og pc? Den oprindelige Starcraft debuterede i landene af de digitale dinosaurer i 1998, og den blev bredt elsket og nydt af mange, fordi den er singleplayer kampagne og multi-player kampe sat i en futuristisk rum verden af ​​krige og ressource indsamling. Nu har Blizzard gjort det originale Starcraft gratis til Mac OS og Windows, så alle kan downloade og afspille den på moderne computere.

Hvis du leder efter en lille retro spiloplevelse, vil Starcraft levere. Uanset om du plejede at spille den oprindelige version eller ej, er det et legitimt sjovt real-time strategispil, hvor du vil vælge en art (Terran Mennesker, Protoss, Zerg), bygge en sprudlende base af strukturer, samle ressourcer, skabe og mand en hær, og kæmp i en sci-fi-verden med mystiske udlændinge, futuristisk teknologi og robotik. God sjov!

Sådan downloader og spiller Starcraft Free på Mac eller Windows PC

Du kan downloade Starcraft gratis til Mac og til Windows, bare klik på det relevante link på Blizzard download-siden (Mac eller PC), resten er let:

  1. Download Starcraft gratis fra Starcraft.com og åbn Starcraft Launcher-appen
  2. Vælg, hvor du vil installere Starcraft og start processen med at downloade og installere hele spillet
  3. Open Starcraft (fra / Applications i Mac OS) og have det sjovt

Her er et par skærmbilleder af spillet:

Den originale Starcraft bliver gjort tilgængelig gratis for at fremme udgivelsen af ​​en kommende version af Starcraft Remastered, som i grunden er en genoprettet version af originalen i højere opløsning. Videoen nedenfor fra Blizzard viser originalen i al sin pixelerede herlighed i forhold til den kommende remastered version:

Selvfølgelig er Starcraft ikke så retro som nogle af de andre spilmuligheder derude, der er tilgængelige via emulatorer eller på anden måde, men det betyder ikke, at det er noget mindre sjovt.

Hvis du spiller Starcraft, sætter du på et gammelt skole Blizzard RTS spilspark, så spiller Warcraft 3 på Mac sikkert også et godt stykke tid, og Starcraft 2 er også sjovt og har betydeligt bedre grafik, hvis originalen ser lidt for dateret til du. Måske kommer en remastered version af Warcraft 3 ud en dag, eller endnu bedre, Warcraft 4? I dag, måske ...

God spil!