Sådan konverteres tekst til Emoji i meddelelser på iPhone

Emojifying ord og meddelelser er et af de mange nye sjove funktioner i meddelelser i iOS. Med et simpelt trick kan du vælge ord til at erstatte dem med Emoji-ikoner, omdanne en generisk tekstbesked til en farverig besked blandet med Emojis.

Emoji-tekstudskiftningsværktøjet virker på iPhone og iPad, så længe du har en moderne version af iOS. Lad os se, hvordan du bruger denne legende nye komponent i meddelelser i iOS.


Du skal først aktivere Emoji-tastaturet, hvis du ikke allerede har gjort det, og du skal også bruge en version af iOS over 10, 0. Når du har opfyldt disse enkle krav, er resten let.

Sådan erstattes ord med emoji i meddelelser til iOS

  1. Åbn Messages-appen på iPhone eller iPad og gå til en meddelelsestråd som normalt (eller start en ny beskedsamtale)
  2. Skriv ud en besked med ord, der kan repræsentere i Emoji, som "pizza" eller "kat"
  3. Tryk på Emoji-tastaturet for at hente emoji-skærmen
  4. I et øjeblik kan ord, som kan konverteres til Emoji, fremhæves som orange, trykke på hvert berettiget ord for at "Emojify" det ord og konvertere teksten til emoji
  5. Send den nyligt konverterede Emojified-besked som normalt

Kun ord, der har en kompatibel emoji, kan "emojified" fra et tekstord til et emoji-ikon, hvorfor denne funktion virker bedst med ord om objekter, fødevarer, udtryk og elementer.

Husk at du skal have Emoji-tastaturet aktiveret, og du skal skifte til Emoji-tastaturet for at fremhæve de kvalificerede ord, der skal konverteres til Emoji, i appen Messages.

Dette er blot en af ​​mange af de nye sjove evner, der er bagt i nye udgivelser af Beskeder til iOS, herunder whacky og vilde fuldskærm besked effekter, Tapback ikoner, GIF søgning, håndskrevne meddelelser, klistermærker og meget mere. Udforsk dem alle og tag en god tid på at spise op disse meddelelsessamtaler!