Sådan skjuler jeg iMessage App Icon Row i iOS 11 Meddelelser til iPhone og iPad

Skærmen Beskeder i iOS 11 er travlere end nogensinde før, og viser en række farverige ikoner og iMessage-apps i bunden af ​​hver samtale i Meddelelser på iPhone og iPad. Mens nogle brugere vil elske den hurtige adgang til deres gifs, meddelelsesklister og -apps, er ikke alle tilfredse med at have en række farvestrålende appikoner og app-skuffen, der viser deres meddelelsessamtaler, og mange professionelle brugere har søgt ud af en måde for at deaktivere eller fjerne ikonerne Meddelelser fra iOS-kommunikationsklienten.

Hvis du vil skjule ikonerne Meddelelsesapp i iOS 11 på en iPhone eller iPad, kan du gøre det med et lille trick, der skjuler app-skuffen.

Sådan skjuler du applets ikoner i meddelelser i iOS 11

  1. Åbn meddelelser-appen i iOS 11, hvis du ikke allerede har gjort det, og åbn en beskedkonversationstråd
  2. Tryk på den grå app Store-ikon-knap for at skjule meddelelsesprogramskuffen *

Meddelelses-skuffen og ikon rækken forbliver skjult, indtil den bliver afsløret igen ved at trykke på ikonet App Store igen. Hvis du bruger en iMessage-app eller et klistermærke, vises meddelelsesdockningsrækken af ​​ikoner igen, hvilket betyder at du skal trykke på ikonet for at skjule det igen.

Sådan viser du meddelelserne App Icon-skuffen i iOS 11

Hvis du vil se og få adgang til ikonet Beskedapplikation for ikoner, skal du bare åbne en meddelelsestråd og derefter trykke på ikonet App Store for at afsløre iMessage-apps og -klistermærker igen.

* Bemærk, at nogle brugere har rapporteret, at tapping og derefter skubbe ned på App Store-ikonet er nødvendigt for at skjule iMessage-appladen. Hvorvidt adfærden er forskellig pr. Enhed, er det ikke helt klart, men hvis du har problemer med at gemme iMessage apps rækken med trykkemetoden, skal du prøve trykket og skubbe gestus i stedet.

Dette er en mindre end åbenbar metode til at gemme funktionen, men ligesom nogle andre dele af moderne iOS er det ofte en opdagelsesproces at lære at udføre en bestemt funktion, der diskret er implementeret. Mange brugere har vandret rundt om at søge efter en mulighed for at deaktivere appikonskuffen i afsnittet Meddelelser i Indstillinger, men der er ingen applikationsskuffe til rådighed der, og i stedet er evnen til at skjule og vise iMessage-appskuffen helt indeholdt i meddelelserne app selv.

Takket være de forskellige læsere, der mailede eller efterlod kommentarer, som Lisa, hvem spurgte "Hvordan får jeg apps fra bunden af ​​min tekstskærm. Hvem havde den lyse idé? " Til spørgsmålet og tips ideen!