Sådan skjuler jeg iOS-skærmbillederne i iOS 11

Når du har taget et skærmbillede af en iPhone eller iPad i iOS 11, vises et lille miniaturebillede af skærmbilledet i nederste venstre hjørne. Hvis du trykker på denne skærmbillede, åbnes Markup, hvor du kan tegne på skærmbilledet eller dele det hurtigt, men hvis du ikke vil markere dit skærmbillede, så foretrækker du måske, at skærmbilledet ikke længere er på skærmen.

I øjeblikket er der ingen mulighed for at deaktivere forhåndsvisningerne i skærmbilledet i iOS 11, men du kan nemt afvise miniaturevisningerne på skærmbilleder og skubbe dem ud af skærmen på en iPad eller iPhone.

Sådan afvises skærmbillederne i iOS 11

Skjuler de forhåndsvisninger af skærmbilleder, når de vises på IOS-skærmen, er ret enkle, sådan fungerer det:

  1. Tag et skærmbillede som sædvanligt i iOS (ved at trykke på startknappen og afbryderknappen samtidigt med undtagelse af iPhone X)
  2. Når forhåndsvisning af skærmbilledet vises i nederste venstre hjørne, skal du trykke og skubbe skærmbilledet til venstre for øjeblikkeligt at afvise miniaturebilledet

Du kan gentage dette så mange gange, som du skal afvise de forhåndsvisninger af skærmbilleder.

Den animerede GIF nedenfor viser dette i aktion, skubbe væk til venstre på miniaturebilledet for screenshot for at afvise forhåndsvisningen.

Husk, at hvis du trykker på skærmbilledet, vises det i markup i stedet for at afvise. For at skjule skærmbilledet preview skal du skubbe det væk fra venstre side af skærmen.

Du vil opdage, at hvis du tager mange gentagne skærmbilleder i iOS 11, vises en stak miniaturer i nederste venstre hjørne. Du kan afvise hele stakken af ​​forhåndsvisninger med skærmbilleder med et strejf til venstre også.

For øjeblikket er det den eneste metode til at skjule de forhåndsvisninger af skærmbilleder i iOS 11, der vises i hjørnet af iPhone- eller iPad-displayet, men måske vil en fremtidig udgivelse af iOS tilbyde en indstilling for at justere denne funktion eller deaktivere miniaturebilledet for skærmbilledet helt.