Sådan Jailbreak Enhver iPhone & iPad på IOS 7.0.4 Brug Evasi0n 7

Evasi0n7-værktøjet giver brugerne mulighed for at jailbreak iPhone, iPad, iPad Air og iPod touch-enheder, der kører enhver nuværende version af iOS 7. Erfarne jailbreakers finder værktøjet velkendt og kender processen godt, men for dem, der er mindre bekendt med processen går vi igennem det trin for trin i et gennemgang.

Bemærk: Jailbreaking anbefales ikke til de fleste brugere, og afslappede iPhone- og iPad-brugere vil sandsynligvis ikke drage fordel af at fuldføre processen. Installation af jailbreaks kan forårsage, at apps går i stykker, systemapplikationer og den centrale iOS-oplevelse for funktionsfejl eller opfører sig uforudsigeligt, og der kan opstå andre ejendommelige enhedsadfærd. Dette gør jailbreaking bedst begrænset til udviklere og avancerede brugere, der har en overbevisende grund til at bruge evasi0n-værktøjet, og som er komfortable med de potentielle risici der er involveret. Fortsæt med forsigtighed og på egen risiko. Denne vejledning er kun til orienteringsformål.

4 Essentials Før du bruger Evasi0n 7 Jailbreak

 1. Kontroller enhedens kompatibilitet inden begyndelsen. Det nuværende Evasi0n7 værktøj understøtter jailbreaking iOS 7.0, iOS 7.0.1, iOS 7.0.2, iOS 7.0.3 og iOS 7.0.4 på stort set alle mulige hardware, herunder iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPad Mini, Retina iPad Mini og iPod Touch 5th gen. De to beta iOS 7.1-versioner understøttes også på kompatibel hardware, men det anbefales ikke at køre en jailbreak på en tidsbegrænset beta-version af iOS-software.
 2. Sikkerhedskopier din enhed, før du begynder . Sikkerhedskopier det til både iTunes og iCloud - ja begge. Dette er vigtigt, det giver den eneste måde at fortryde jailbreaket på, hvis du vil vende tilbage til normal og holde dine indstillinger og konfiguration.
 3. Hvis du opdaterede til iOS 7 ved hjælp af OTA som de fleste brugere gjorde, anbefales det at gøre en fuld backup og gendannelse, før du bruger Evasi0n ved hjælp af iOS 7.0.4 IPSW. Dette er ikke påkrævet, men anbefales af Evasi0n holdet for at undgå unødvendige bugs og quirks.
 4. Sluk låseskærmens adgangskode, før du begynder, hvis du ikke gør det, kan det forhindre, at jailbreaken fungerer. Du vil gerne tænde dette igen, når det er færdigt.

Sådan Jailbreak en iOS 7 enhed med Evasi0n Tool

Har du sikkerhedskopieret endnu? Hvis du ikke har det, skal du gøre det.

 1. Download Evasi0n 7 jailbreak til Mac OS X eller Windows
 2. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med et USB-kabel
 3. Start evasi0n app (Mac-brugere skal muligvis højreklikke og vælge "Åbn" for at omgå Gatekeeper eller omgå med System Prefs)
 4. Når iOS-enheden genkendes af appen, skal du klikke på knappen "Jailbreak"
 5. Lad Evasi0n app fuldføre multistep processen, en fremdriftslinje vil indikere, hvor tingene er og bare følge instruktionerne på skærmen.
 6. Når enheden genstarter, skal du trykke på ikonet "Evasi0n 7", der vises på iOS-startskærmen. Appen åbnes og lukker øjeblikkeligt, og i sidste ende genstarter iPhone / iPad / iPod igen
 7. Klik på knappen "Afslut" i Evasi0n-appen på computeren, og kig derefter efter det velkendte brune Cydia-ikon på iOS-startskærmen for at bekræfte, at jailbreaket er gennemført

Cydia-appen vises som et ikon på startskærmen er altid det mest oplagte tegn, en enhed har været jailbroken. Det ser sådan ud:

Hvis du ikke kan finde Cydia-ikonet, har jailbreaket nok ikke fuldført korrekt, og processen skal genstartes igen.

Fra nu af arbejder mange populære jailbreak-tweaks endnu ikke og er ikke blevet opdateret til at understøtte iOS 7. Hvis du har til hensigt at holde jailbreaket, har tålmodighed for jailbreak-udviklere og tweak-beslutningstagere at opdatere deres pakker på Cydia Store for at understøtte seneste versioner.

Grundlæggende fejlfinding

Nogle gange går det galt, men normalt bliver de let løst. Her er de mest almindelige problemer, vi har set indtil videre:

 • Siddende på Apple  logoet for evigt? Gendan enheden og prøv igen
 • Fast i en genstartsløjfe? Gendan og rejailbreak
 • Fast og enheden genstarter ikke? Sæt den i DFU-tilstand, og gendan derefter
 • Hvide app ikoner? Gendan og rejailbreak
 • Apps styrter? Fortryd jailbreaket og vent til en mere stabil udgivelse

Eventuelle spørgsmål eller forslag? Lad os vide i kommentarerne.