Sådan finder du hvilken patch du er i "WoW"

Det er nyttigt at vide, hvilken version af "World of Warcraft" du bruger for at se, om tilføjelsesprogrammer, der kan downloades, er kompatible, når du spiller. Hvis den automatiske opdatering ikke fungerer, kan du downloade programrettelserne manuelt og installere dem alene. Hold dit "World of Warcraft" -spil opdateret for at undgå tekniske fejl, der får spillet til at gå ned.

Download klient downloader (se Ressourcer). Dobbeltklik på installationsprogrammet for at downloade spilfiler. Det kan tage flere timer at downloade patchfilerne, afhængigt af din internetforbindelse.

Installer "World of Warcraft" -filerne på din harddisk. Hvis du har problemer med at installere nogen af ​​filerne, kan du downloade andre versioner på spejlsider. Det kan være hurtigere at downloade fra disse spejlsider.

Åbn "World of Warcraft" og se filmens indledende film. Når du ankommer til loginskærmen, finder du hvilken version af spillet du spiller i form af tal i nederste venstre hjørne af skærmen. Ifølge Blizzard er den seneste store opdatering til "World of Warcraft" patch 4.0.3a fra 27. marts 2011.

Tips

Den hurtigste måde at opdatere din "World of Warcraft" -version på er at logge ind i spillet, hvilket vil tvinge dig til at opdatere, hvis du ikke er aktuel. Hvis du afinstallerer spillet og geninstallerer det, installeres også den nyeste version, hvis du har forbindelse til internettet.