Sådan rapporteres DVD-piratkopiering

Elementer, du har brug for

  • DVD'ens navn

  • Dato og klokkeslæt, hvor dvd'en blev kopieret

  • Bevis for køb af dvd'er

  • Omtrentligt antal piratkopier, der er lavet

  • Navnet på den person, der ulovligt kopierede DVD'en

  • Dine personlige kontaktoplysninger

Den ulovlige kopiering og distribution af en DVD kaldes piratkopiering. Det er en millionindustri, som den føderale regering og filmindustrien forsøger at udrydde. Følg nedenstående trin for at rapportere en forekomst af DVD-piratkopiering.

Dokumenter piratkopiering

Optag det grundlæggende. Når du rapporterer til myndighederne, vil de bede om standardoplysninger; hvem, hvad, hvor og hvornår det gælder piratkopieret DVD.

Organiser oplysningerne, inden du udarbejder rapporten. Når du har samlet alle oplysningerne om den piratkopierede DVD, skal du organisere oplysningerne, så fakta er let tilgængelige for at gøre rapporten.

Optag så mange detaljer som muligt i forbindelse med DVD-piratkopiering. Især i tilfælde af store operationer kan selv den mindste detalje føre til piraternes frygt.

Rapporter piratkopiering

Kontakt filmskaberne. Du kan finde produktionsvirksomhedens navn bag på DVD'en. Hvis din kopi ikke har et cover, kan du også finde navnet efter filmen i slutningen af ​​kreditterne. Når du har navnet, skal du finde virksomhedens websted (se ressourceafsnittet i denne artikel) og gå til kontaktoplysninger. Der kan også være et link til rapportering af en piratkopieret film. Hvis der ikke er det, skal du bare e-maile, skrive eller ringe til virksomheden. Din rapport sendes til den relevante afdeling.

Find ud af, om piratkopiering var en isoleret instans, eller om personen driver en piratvirksomhed. Svaret på dette spørgsmål vil afgøre, om du kun rapporterer til filmstudiet eller den føderale regering. En isoleret hændelse kan rapporteres til enten, men den føderale regering er bedre rustet til at håndtere en større operation end et filmstudie.

Kontakt det amerikanske justitsministerium. DVD Pirating er en føderal lovovertrædelse. Justitsministeriet har et sted dedikeret til piratkopiering. De har en adresse, et telefonnummer og et faxnummer, som du kan bruge til at rapportere piratforekomsten.

Rapporter til en kilde, der vil gøre resten. Motion Picture Association har et afsnit af sit websted dedikeret til DVD-piratkopiering. Der er en fane på hjemmesiden, der fører dig til det rette sted at rapportere DVD-piratkopiering.