Sådan repareres mikrofonen på et headset

Headsets til din computer, spilkonsol eller hjemmetelefon består af et enkelt ørestykket og en mikrofon. Dette giver dig mulighed for at kommunikere med enkeltpersoner uden at holde en modtager op til øret. Men hvis mikrofonen ikke fungerer, er der mere end sandsynligt et problem med ledningsføring af udstyret. Gennem et par inspektionssteder kan du rette problemet på få minutter.

Kontroller kablerne, der kører fra headsettet til din computer eller enhed. Mange af disse enheder har både en "Audio In" og "Audio Out" port på headsettet. For at sende signaler korrekt fra mikrofonen skal du slutte udstyret til "Line-in" -porten.

Rengør kabelforbindelsen, der kører fra headsettet. Hvis metalstikket er snavset, vil du ikke sende eller modtage rene signaler med udstyret.

Undersøg ledningen, der løber fra mikrofonen. Ofte hvis mikrofonen ikke modtager noget signal, er det fordi der er et snit i ledningerne. Hvis du finder et snit i ledningen, skal du indpakke det udsatte kobber med elektrisk tape.

Kontroller lydløs. Hvis knappen trykkes ned på telefonen, der holder mikrofonen lydløs, vil modtageren ikke høre din lyd. Tryk på knappen "Mute" for at fjerne den dæmpede funktion.