Instruktioner til V Rocker Gaming Chair

V Rocker Gaming Chair er en lille, bærbar stol beregnet til brug under videospil. Det har et personligt surroundlydsystem, der kan tilsluttes udstyr til videospil. Stolen har sit eget kontrolpanel, så brugeren kan manipulere hovedtelefonindgangen og anden lyd.

Vip V Rocker Gaming Chair over, så ryggen vender opad, og sædet vender mod jorden. Tag den lille nål i emballagen, og skub den gennem stikket på bagsiden af ​​stolen.

Vend stolen til sin lodrette position. Sæt den passende ende af strømadapteren, der var pakket med stolen, ind i kontrolpanelet på siden. Tilslut den anden ende til en stikkontakt.

Frakobl lydindgangskablerne fra videospilsystemet fra fjernsynet. Lad videokablerne være tilsluttet. Træk lydkablerne forsigtigt til stolen, og tilslut dem til lydindgangsstikkene på kontrolpanelet på siden af ​​stolen.

Tænd din spilkonsol og fjernsynet. Tryk på "Power" -knappen på kontrolpanelet på V Rocker Gaming Chair. Du vil ikke høre lyd fra fjernsynet, men vil være i stand til at kontrollere lydstyrken fra lyden ved hjælp af lydstyrkeknappen på kontrolstolen på spilstolen.