Nye High-DPI Cursors & Interface Elements fundet i OS X 10.7.3

Mac OS X 10.7.3 tilføjede flere nye high-dpi-grænsefladeelementer, hvilket giver et andet antydning om, at Apple måske arbejder for at frigive Mac'er med "nethinden" skærme.

DaringFireball påpeger, at det er muligt, at disse elementer blev opdateret for at gøre Universal Access og cursor-illustrationer mere attraktive, men nævner også, at nogle Mac Mini-brugere utilsigtet startede til high-dpi-visningsmåder, når de blev tilsluttet et tv via HDMI:

Den enkleste forklaring er, at Apple kun lige nu er kommet for at øge opløsningen af ​​disse elementer til gavn for brugere, der bruger cursor-zooming Universal Access-funktionen. Men i kombination med det faktum, at nogle mennesker med Mac Minis, der er forbundet med tv'er via HDMI, rapporterer, at deres system genstartet i HiDPI-tilstand efter opgradering til 10.7.3, kan jeg ikke undvære, om vi måske er på Apple frigivelse af HiDPI Mac-skærme og / eller HiDPI MacBooks. Dvs. nethinden viser Macs.

De mest mærkbare elementændringer er synlige, når du øger markørstørrelsen, hvor før en pixeleret markør vil dukke op, og nu bliver cursorerne udglattet og væsentligt højere opløsning. Disse højere resbilleder kan være passende til brug på en Mac med en High-DPI display.

Andre brugergrænseflader blev også opdateret, som MacRumors påpegede med dette sammenligningsbillede af at vise den subtile forskel mellem Mac OS X 10.7.2 og 10.7.3:

Mac OS X Lion har givet en række spor, at nethinden Macs måske kommer engang i den nærmeste fremtid. Fra de usædvanligt høje baggrunde, HiDPI-skærmtilstande, HiDPI-muligheder, til det kæmpe ikoneksempler, er der en hel del bevis for, at Apple er i et eller andet stadium i at udvikle Mac'er med ultrahøje skærmopløsninger.

Der har også været rygter om at støtte denne ide. Senest i fjor rapporterede Digitimes, at Apple ville frigive en MacBook Pro, der var udstyret med en høj opløsning af nethinden i andet kvartal af 2012. Der er også forventning om, at iPad 3 vil have en retina-skærm, hvilket får mange til at antage, at en Mac ville starte omkring samme tidsramme for at understøtte udvikling af apps med høj opløsning og illustrationer til enheden.