AFS-filen findes ikke i PES6

Undervejs, når PSP-versionen af ​​fodboldsimuleringen "Pro Evolution Soccer 6" (også kendt som "PES6") lanceres, viser spillet fejlmeddelelsen "AFS-filen findes ikke." Denne fejl forhindrer spillet i at blive indlæst, indtil det er rettet. Heldigvis er det let at rette.

Hvad er AFS-filer?

Forskellige spil og programmer bruger forskellige filindeslutningssystemer for at holde spilfilerne i orden, så de er tilgængelige af programmet, mens det forhindrer manipulation af brugerne. "Pro Evolution Soccer" -serien bruger AFS-filer (Andrew File System), som, hvis de pakkes ud, indeholder data såsom spillets video- og lydfiler. PSP har ikke noget problem med at læse disse filer, men de er beregnet til at være uigennemtrængelige for brugere, der udforsker konsolens filsystem for at forhindre manipulation eller duplikering af filer.

Softwarebaseret AFS-fejl

En AFS-filfejl kan opstå, hvis der er blevet manipuleret med PSP eller en kopi af "Pro Evolution 6", som brugeren forsøger at køre, eller hvis spillet eller konsollen er defekt. Hvis du spiller en sikkerhedskopi af "Pro Evolution Soccer 6", skal du bruge dit originale spil til at fjerne AFS-fejlen. Hvis din PSP er blevet ændret til at acceptere amatørudviklet software, skal du sørge for at køre den nyeste version af det valgte operativsystem. Kontakt softwareudvikleren, hvis AFS-fejl fortsætter, da amatørudviklet software kan være tilbøjelig til kompatibilitetsfejl, der ikke findes i PSP's originale operativsystem.

Hardware-baserede AFS-fejl

Den anden måde, AFS-fejl kan opstå, er, hvis PSP eller "Pro Evolution Soccer" -patronen er blevet beskadiget. Den bedste måde at teste dit spil og dit system på er først at prøve andre spilpatroner i PSP og derefter prøve dit "Pro Evolution Soccer 6" -spil i et andet system. Hvis alle andre spil fungerer i systemet, skal du kontakte den butik, hvor dit "Pro Evolution 6" -spil blev købt, da spillet kan være defekt. Hvis spillet fungerer i andre PSP-systemer, skal du kontakte Sony, da konsollen muligvis kræver reparation eller udskiftning.

Emuleringsproblemer

AFS-fejl kan også forekomme i "Pro Evolution Soccer 6", når du spiller spillet på en emulator, et program til computere, der simulerer PSP's driftshardware. Geninstaller den software, du bruger til at køre "Pro Evolution Soccer 6" for at fjerne AFS-fejl. De mest almindelige emuleringsrelaterede AFS-problemer vedrører piratkopierede eller "revnede" spilversioner, der er blevet ændret for at give snyderi eller ekstra funktioner. Brug af sådan software er ulovlig: kun spil, som du ejer den originale spilpatron, skal spilles i emulatorer.