Sådan filtreres og deaktiveres ukendte afsenderbeskeder fra kendte kontakter i iOS

iPhone- og iPad-brugere kan vælge at bruge en ny funktion "Filter Ukendte Afsendere" i IOS Messaging-appen, som automatisk hylder og adskiller indgående meddelelser, der kommer fra uigenkendte kontakter. Dette er yderst nyttigt, hvis dit telefonnummer er offentligt noteret på et websted som Craigslist, eller hvis du bare kommer til at få en bemærkelsesværdig mængde indgående beskeder fra numre, du ikke genkender.

Ved at aktivere denne funktion vil din iOS Messages-app stort set have to indbakke: personer i din kontaktliste og stort set alle andre, der ikke er en del af din kontaktliste på iPhone eller iPad.

Sådan aktiveres kontakter og ukendt afsender sortering i iOS-meddelelser

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Beskeder"
  2. Find muligheden for "Filter Ukendte Afsendere" og skift den til ON-positionen - Bemærk meddelelsen herunder, som yderligere forklarer funktionen: 'Sluk meddelelser til iMessages fra personer, der ikke er i dine kontakter, og sorter dem i en separat liste.'
  3. Gå tilbage til appen Beskeder for at finde de to meddelelsesindbakker: "Kontakter og sms" og "Ukendte afsendere" - dette sorteres automatisk, tryk på enten fanen for at vælge denne indbakke

Fordi dette også deaktiverer meddelelser fra meddelelser, der kommer fra personer, der ikke er en del af din kontaktliste, forhindrer det dig i at komme ind i tilstanden Ikke forstyrr eller ved hjælp af Mute-kontakten, hvis du bare ikke vil blive forstyrret af de andre meddelelser.

Enhver i listen "Ukendte afsendere" udløser ikke en standardmeddelelse på din enhed og slutter ikke længere i din primære kendte personindbakke:

Bemærk, at indstillingen nævner, at iMessages bliver filtreret, men i min erfaring er alle ukendte afsendere, der ikke er i listen Kontaktpersoner, placeret i boksen "Ukendte afsendere", der indeholder sms-tekster og ikke kun iMessage-brugere.

Hvis du slår denne funktion fra, slettes ingen meddelelser, det smelter bare indbakkebeskederne sammen igen i samme standardmeddelelsesappevisning igen.

Dette virker ens på alle iOS-enheder, men det er sandsynligvis meget mere nyttigt på iPhone, hvor folk har tendens til at få størstedelen af ​​deres beskeder. Filtreringsfunktionen kræver den nyeste version af iOS, ældre versioner understøtter ikke indbakken for ukendt afsender i meddelelser-appen.