Sådan tilsluttes højttalere til en AV-modtager

Selvom de fleste mennesker, der er fortrolige med en verden af ​​forbrugerlyd, er komfortable med at tilslutte et par hovedtelefoner, opsætte computerhøjttalere eller tilslutte en DVD-afspiller, kan opgaven med at forbinde højttalere til en AV-modtager stadig mystificere mange. Føl dig dog ikke skræmt af et ukendt stik, ledning eller terminal. Tilslut dine højttalere til din modtager på få minutter, og nyd mange års hi-fi-hjemmelyd.

Trin 1

Bestem det højttalerledningsmål, du har brug for, baseret på afstanden mellem din modtager og dine højttalere. Ved løb på 80 fod eller derunder skal du bruge 16 gauge; til løb mellem 80 og 200 fod, brug 14 gauge; til løber større end 200 fod - usandsynligt men muligt i en hjemmebiografindstilling - brug 12 gauge.

Trin 2

Skær passende ledningslængder for at løbe fra modtageren til hver højttaler. Sørg for at efterlade nok slæk, hvis du vil klæde kablerne pænt, når de er tilsluttet.

Trin 3

Strip omkring en halv tomme isolering fra enden af ​​hver enkelt ledning (højttalerkablet har to isolerede ledninger smeltet sammen). Drej den eksponerede ledning for at forhindre tråde i deres forbindelser.

Trin 4

Skub tappen på fjederklipsstikket ned, eller skru terminalens bindingsstolpestik på bagsiden af ​​din modtager. Sæt de eksponerede højttalerkabler i den korrekte terminal (positiv / stribet / lysere nuance går til rød, negativ / almindelig / mørkere nuance eller almindelig til sort).

Fastgør de eksponerede ender på ledningens højttalerende til terminalerne bag på højttalerne efter behov. Sørg for at matche positiv til positiv til positiv og negativ til negativ for at undgå lydgengivelsesproblemer og beskadigelse af dine højttalere.