Sådan redigeres og beskæres en video

Hvis du har nogle rå videofilm og en computer, kan du gøre dine rå optagelser til en film i høj kvalitet. Alt hvad du behøver er et godt videoredigeringsprogram. Windows Movie Maker er gratis og har videoredigeringsfunktioner, men hvis du vil have mere fleksibilitet med din redigering, skal du bruge noget som Magix Movie Edit Pro 16. I de fleste videoredigeringsprogrammer, selvom grænsefladen kan være anderledes, er du vil gennemgå de grundlæggende trin til at importere videoen, trimme indholdet og derefter tilføje de effekter, du vil have, såsom titler eller fades.

Åbn Magix Movie Edit Pro 16. Vælg "Opret et nyt projekt", når du bliver bedt om det, og giv din film en titel. Klik på "OK".

Klik på knappen "Rediger" øverst til højre i hovedgrænsefladen. Klik på knappen "Tidslinjevisning" under videoskærmen til venstre, så du kan se detaljerne i din importerede video og lyd.

Klik på fanen "Import". Klik gennem biblioteket for at finde filerne på din computer, du vil importere. Brug "Ctrl" eller "Shift" plus museklik for at vælge flere filer, hvis det ønskes. Træk dine filer ned i tidslinjen i bunden af ​​grænsefladen. Hvis Magix ikke viser dig et bestemt drev i Magix-biblioteket, skal du muligvis åbne et Windows Stifinder-vindue og trække filerne derfra.

Klik på det videoklip, du vil redigere, i grænsefladen for at vælge det. Hold musen over den sidste ende af klippet, indtil du ser vandrette pile. Klik en gang, og flyt derefter musen til venstre eller højre for at trimme indholdet. Alternativt skal du klikke på "Rediger" -menuen øverst til venstre i grænsefladen for at indstille markører eller vælge et bestemt område af videoen, der skal klippes.

Vælg et hvilket som helst videoklip, som du vil fjerne lyd fra. Tryk på "Ctrl" og "M" for at adskille lyden fra videoen. Vælg lyden, og tryk på "Slet". Importer lydspor på samme måde som video, hvis det ønskes; skal du blot placere dem under videoen på det rette sted. Audio kan også redigeres på samme måde som video, og du kan importere direkte fra en cd ved at placere cd'en i dit drev og vælge "Importer lyd fra cd-spor" under "File" -menuen.

Klik på fanerne "Fade", "Titel" eller "Effekt" i det venstre bibliotek. Vælg det klip, som du vil anvende fade, titel eller effekt på. Dobbeltklik på den ønskede fade, titel eller effekt, eller træk den til dit valgte klip. Du skal se håndtag på kanten af ​​clipsene; træk disse for at justere længden af ​​fade, titel eller effekt.

Gem dit projekt på et sted, du vil huske på din computer.

Advarsler

Klik og træk klip for at omarrangere deres rækkefølge i tidslinjen.