Sådan sættes musik fra iTunes på et flashdrev

iTunes er den digitale medieafspilningssoftware fra Apple Computers, der er et must-have til at styre musikafspilningslister til iPods og købe ringetoner på iPhones. Da hver iPod kan synkroniseres med kun ét iTunes-bibliotek, betyder det, at hvis din computer går ned, bliver du nødt til at genskabe biblioteket på en anden computer, så du kan synkronisere den med iPod. Dette understreger vigtigheden af ​​at sikkerhedskopiere iTunes-filer. Når du har sikkerhedskopieret alle musikfiler, kan du kopiere biblioteket til iTunes på en ny computer og synkronisere det med din iPod.

Trin 1

Start iTunes-applikationen, klik på "Rediger" filmenupunktet, vælg derefter "Indstillinger" (Windows), eller klik på "Indstillinger" filmenupunkt (Mac OS X.)

Trin 2

Klik på "Avanceret", marker "Kopier filer til iTunes Media-mappe, når du føjer til bibliotek", og klik på "OK".

Trin 3

Klik på menuen "Filer", vælg "Bibliotek" og klik på "Organiser bibliotek." Kontroller indstillingen "Konsolider filer" og klik på "OK" for at kopiere alle filerne fra biblioteket til mappen "iTunes Music".

Trin 4

Indsæt flashkortet i flashkortdrevet.

Trin 5

Naviger til mappen "iTunes Music" på din harddisk som følger:

"Dokumenter og indstillinger", "Dit brugernavn", "Mine dokumenter", "Min musik", "iTunes Music." (Windows)

"Brugere", "Dit brugernavn", "Musik", "iTunes Musik." (Mac OS X)

Klik på "iTunes Music" -mappen, og træk og slip den derefter på flash-kortdrevikonet. Flash-kortdrevet er placeret på skrivebordet i Mac OS X og i vinduet "Denne computer" (klik på "Start" -menuen og vælg "Denne computer") i Windows.