Sådan opdateres en Magellan Roadmate 700

Opdatering af et Magellan Roadmate 700 GPS-system tager kun et par minutter. Magellan opdaterer kortene til sine GPS-systemer, så de inkluderer nye veje, der muligvis er blevet bygget eller ødelagt siden den oprindelige fremstillingsdato. For at holde systemet opdateret skal du downloade de opdaterede kort fra Magellan-webstedet.

Trin 1

Åbn webbrowseren på din computer, og skriv følgende adresse i proceslinjen øverst i vinduet: "http://www.magellangps.com/products/MRM_Software_v5.asp?flipper=EU#updated_maps."

Trin 2

Klik på "Fortsæt" -feltet ud for tekstfeltet, der lyder "Opdater nordamerikanske kort til kun 0,00 $." Tilslut GPS-systemet til computeren ved at fastgøre den ene ende af kablet til en ledig USB-port på computeren og den anden ende til bunden af ​​GPS-systemet.

Klik på fanen "Opdater" på den næste side for at starte kortopdateringsprocessen, som skal tage fem til ti minutter. Når downloadingen er afsluttet, skal du frakoble GPS-systemet fra computeren og bruge enheden normalt. De opdaterede kort inkluderer ændringer af vejene, siden systemet oprindeligt blev solgt.