Sådan bruges en MacBook eller MacBook Pro med låget lukket og tilsluttet en ekstern skærm

Opdateret den 2/10/2012 : Du kan nemt bruge MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro i det, der almindeligvis hedder clamshell-tilstand, når laptopdækslet er lukket, men maskinen er tilsluttet en ekstern skærm, tastatur og mus, effektivt at gøre din bærbare Mac til et skrivebord. At gøre dette er nemt, her er hvordan man kommer ind i clamshell-tilstand på systemstart og når man vågner fra søvn.

Aktivering af Clamshell-tilstand på systemstart

* Tilslut dit eksterne tastatur, mus, strømforsyning og display
* Start din MacBook, og når du ser Apple-logoet, luk maskinens låg
* Mac OS X vil nu fortsætte med at starte med den eksterne skærm, da den er hoveddisplayet, og din bærbare computer er lukket

Brug af Clamshell-tilstand, når du vågner fra søvn

* Sørg for, at eksternt tastatur, mus, strømforsyning og display er tilsluttet til MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro
* Sæt maskinen i dvale og luk låget
* Hold låget lukket, tryk på en vilkårlig tast på det eksterne tastatur for at vække MacBook / Pro fra søvn
* Mac OS X bruger nu den eksterne skærm som den primære skærm

Clamshell-tilstand fungerer i Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.6.8 og tidligere.

Vigtige noter om at køre en MacBook eller MacBook Pro med låget lukket i clamshell-tilstand:
Både MacBook og MacBook Pro bruger tastaturet som en hjælp til at forsvinde i varme. Ved at holde maskinen i clamshell-tilstand reduceres køleeffektiviteten, så sørg for, at MacBook / Pro har en passende ventilation ellers. Den ideelle situation for at køre en Mac med låget lukket er at bruge en bærbar stativ eller noget lignende, der øger luftstrømmen omkring maskinen. Forsikring af tilstrækkelig luftstrøm reducerer sandsynligheden for overophedning af maskinen. Du kan mærke, at fansen på din maskine kører oftere, når computeren fungerer med låget lukket.

Personligt kan jeg godt lide at holde min MacBook Pros skærm åben, så jeg kan drage fordel af den øgede produktivitet af to skærme. Jeg skifter bare det store eksterne skærmbillede til min primære skærm.

Billede via flickr