IOS 10.2 Beta 5 Udgivet til Testing

Apple har udgivet iOS 10.2 beta 5, bare et par dage efter at have frigivet beta 4 på 10, 2.


Det er uklart, hvorfor der var en så hurtig udgivelse af iOS 10.2 beta 5 så tæt på udgivelsen af ​​fjerde beta, men nogle spekulationer tyder på, at den nye build kunne sigte mod at løse det allestedsnærværende iCloud invitere spam problem eller patch en anden kritisk fejl for beta brugere. Det er også muligt, at udgivelsen simpelthen kommer tættere på den endelige version, og derfor ønsker Apple at teste den nyeste beta-build.

De, der er indskrevet i iOS beta-testprogrammet, kan finde opdateringen iOS 10.2 beta 5, der er tilgængelig nu, via OTA-softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger på deres iPhone, iPad eller iPod touch. Opdateringen er tilgængelig for udviklere og offentlige beta brugere.

Generelt vil iOS 10.2 omfatte nye emoji ikoner, og flere mindre revisioner og funktioner forbedringer af det mobile operativsystem til iPhone og iPad brugere.

Det er uklart, når iOS 10.2 vil blive udgivet som en endelig version til offentligheden, men Apple går typisk igennem en række beta-udgivelser, før den afslører den endelige stabile bygning til alle.