Indstil en unik alarmtone til nye mailbeskeder fra VIP-listen i iOS

Håndtering af e-mail kan være en af ​​de mest udfordrende og tidskrævende dele af den dag, men ved hjælp af VIP lister i iOS og OS X kan du hjælpe med at luge gennem noget af nonsens ved blot at have definerede personer få præcedens over andre . På skrivebordssiden af ​​ting har vi diskuteret ved hjælp af VIP i OS Xs Mail app før, herunder at have den nye mail-besked og advarsel, kun underrette dig, når en VIP-e-mail er kommet igennem, og du kan gøre noget ret ens på mobilsiden også med iOS. Ved at indstille en brugerdefineret Alert tone til VIP lister, kender du alene alene, hvis en besked er vigtig nok til at berettige et hurtigt svar, før du selv ser på din indbakke.

  • Åbn indstillinger og vælg "Notifikationer"
  • Vælg "Mail" og vælg "VIP"
  • Rul ned og tryk på "New Mail Sound", og navigér derefter til hvilken lydeffekt du vil være unik for dem, der er indeholdt i VIP lister

Nøglen her er at indstille en mail lyd, der er anderledes, standarden er "ding" så vælg noget andet. Du kan også vælge nogen af ​​dine brugerdefinerede tekst og ringetoner, men for Mail-beskeder, jo kortere lyder lyden, så du vil muligvis lave en speciel til dette formål, der er omkring 0, 5 sekunder, hvis standardvalgene ikke er for dine smag.

Afslut fra Indstillinger, og næste gang du får en e-mail på iPhone, iPad eller iPod touch fra en person, du har markeret som VIP, hører du den nye unikke advarselssignal lyd og derved ved at vide, at det er vigtigt.

Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du markere folk som VIP nemt i enten iOS ved at trykke på en kontakt og vælge "Tilføj til VIP" eller i OS X ved at trykke på stjernen ud for kontaktpersonens navn. Hvis du antager, at du har synkronisering af e-mails med iCloud, bliver den ene, der er markeret på skrivebordet, overført til din mobil iOS-enhed og omvendt.

VIP er en stor hjælp til at administrere din primære konto, men en anden værdig tilgang er at adskille junk mail-konti fra arbejde og personlige konti ved at bruge forskellige apps med forskellige e-mailadresser på iPhone, på den måde går din primære Mail apps-indbakke ikke til være overvældet med de ubetydelige ting, som du er nødt til at slette masse, hele tiden, og du vil være i stand til at adskille indbakkeforventninger bare ved at starte forskellige apps.