Fungerer Cell Spy Pro på en Tracfone?

Du kan spionere på mobiltelefonopkald og tekstbeskeder ved hjælp af spioneringssoftware. Husk at du skal have lovlig adgang til telefonen for at denne type overvågning skal være lovlig. For eksempel kan en forælder bruge denne teknologi til at overvåge et barns telefon, fordi det betragtes som familieejendom. Der er mange muligheder. De fleste mærker målretter mod bestemte mobiltelefonmodeller. Cell Spy Pro er en mulighed, der vises mange steder på Internettet.

Cell Spy Pro

Ifølge sin reklame er Cell Spy Pro et program, der skal give brugerne mulighed for at overvåge kommunikation via elektroniske enheder. Programmet påstås at lade brugerne lytte til telefonopkald, se fotos, læse tekstbeskeder og overvåge opkaldslister, og producenten hævder, at det fungerer på enhver telefon, inklusive Tracfone såvel som på bærbare eller stationære computere.

Advarsel om svig

Cell Spy Pro er blevet identificeret som en fidus på adskillige forbrugersider. På trods af løfterne i reklamen fungerer softwaren ikke på mange smartphones. Koden, der bruges til at skrive programmet, er målrettet mod ældre Bluetooth-software. Det er ikke blevet identificeret som malware, men det er bestemt ikke et nyttigt program.

Andre indstillinger

Der er andre programmer tilgængelige til overvågning af mobiltelefonopkald. Mobile Spy er et velanset program, der giver brugerne mulighed for at overvåge opkald og tekstbeskeder. Det giver også video- og fotoovervågning samt GPS-sporing. Denne software er rettet mod forretningsbrugeren, er designet til at arbejde på smartphones, og den er ikke kompatibel med Tracfone.