Sammenlign Time Machine Backups og list alle ændringer mellem sikkerhedskopier

Moderne versioner af Mac OS X inkluderer et godt værktøj kaldet tmutil, som lader dig interagere med Time Machine fra kommandolinjen. Det er et kraftfuldt værktøj, der har masser af muligheder, og vi har tidligere brugt det til at deaktivere lokale snapshots, men her skal vi bruge tmutil til at sammenligne Time Machine-sikkerhedskopier og liste ændringer mellem de sammenlignede sikkerhedskopier.

Start terminalen fra / Applications / Utitilities / og lad os komme i gang.

Sådan sammenligner du Seneste Time Machine Backup til Macs Aktuel tilstand Fil ved fil

Den enkleste kommando sammenligner den seneste Time Machine snapshop med det, der for øjeblikket er på Mac:

tmutil compare

Udgangen kan være ret langvarig, afhængigt af hvor lang tid du går mellem backup og hvor meget data er ændret. Dette bruger i grunden 'diff' på backup og nuværende tilstand, hvilket giver dig en fil ved filnedbrydning af forskellene. Filer og stier med en + (plus) foran dem angiver, at det er nyt, filer med a - (minus) foran angiver, at det er blevet fjernet, og a! (bang) angiver, at filen er ændret.

Du kan også se størrelsen på hver enkelt forskel, og i slutningen af ​​kommandoudgangen finder du et resumé af de samlede størrelser af, hvad der er tilføjet, fjernet og ændret.

Hvis du kun vil sammenligne filstørrelser, skal du bruge:

tmutil compare -s

Hvordan man sammenligner tidligere tidsmaskinsikkerhedskopiering til nuværende systemstatus

Endelig, hvis du spekulerer på, hvordan en ældre backup sammenligner med den nuværende systemtilstand, kan du angive stien til den gamle sikkerhedskopi:

tmutil compare /Volumes/TimeMachineDriveName/Backups.backupdb/Macintosh\ HD/2011-11-02-129198

Udskift "TimeMachineDriveName" med navnet på dit backupdrev, udskift "Macintosh HD" med navnet på det primære drev, og erstat datoen på slutningen med hvilken dato du vil sammenligne, der er gemt i Time Machine backup-mappen.