Gå i fuld skærm med Safari på iPhone og iPod touch for at se mere, mens du surfer på nettet

En af de mange subtile tilføjelser i iOS 6-opdateringen er den nye evne til at gå i fuldskærmstilstand med Safari på iPhone og iPod touch. Med blot et tryk kan du øge den visbare størrelse på websider, mens du er i liggende (vandret) orientering, så du får mest ud af browseren på de mindre skærme:

  • Åbn ethvert websted i Safari på iPhone eller iPod touch, og vipp enheden til liggende retning
  • Tryk på de små modsatte pilikoner nederst til højre for at komme ind i fuld skærmvisning

Området synligt på websider er øget dramatisk, hvilket gør læsning og browsing på den mindre screenede iPhone og iPod meget mere behagelig. Hvis du vil undslippe i fuldskærmstilstand i Safari, skal du enten orientere enhedens lodrette (portræt) eller bare trykke på pileknapperne igen i hjørnet for at gå tilbage til den normale Safari-visning.


For Mac-brugere finder du, at Safari's fuldskærmstilstand er meget ligesom at tage apps fuldskærm i OS X Lion videre, hvilket kan være en fantastisk måde at maksimere fast ejendom på bærbare Mac'er med begrænset skærmrum. Det giver perfekt mening at bringe en sådan funktion til iOS-verdenen, men nysgerrig er denne fantastiske funktion ikke tilgængelig på iPad, måske vil en fremtidig iOS-opdatering også tilføje den der.