Sådan tilsluttes et tv som en anden skærm via USB

Uanset om du er grafisk designer, videoredigerer eller bare vil se en film fra din computer, kan et tv altid være praktisk som en anden skærm. Men medmindre du har et avanceret grafikkort eller en helt ny computer, kan forbindelsen være besværligt. Heldigvis er der flere produkter derude, der giver dig mulighed for at slutte dit tv til din computer ved hjælp af andet end en gratis USB 2.0-port.

Trin 1

Sæt din adapter i den gratis USB 2.0-port på din computer. Vent til enhedsdriveren er installeret.

Trin 2

Tilslut VGA-, DVI- eller HDMI-kablet til dit tv. Hvis du bruger en pc, skal du fortsætte til trin 3. Hvis du bruger en Mac, skal du springe til trin 4.

Trin 3

Åbn din computers kontrolpanel, og vælg "Udseende og personalisering", og klik derefter på "Opret forbindelse til en ekstern skærm." Beslut om du vil udvide dit skrivebord til tv'et eller duplikere skærmen. Vælg den relevante mulighed i menuen "Display", og klik på "OK".

Åbn "Systemindstillinger" og klik på "Skærme." Klik på "Arrangement" og følg vejledningen. Vælg, om du vil have din skærm til at duplikere din aktuelle skærm eller udvide dit skrivebord.