Sådan genstartes en Packard Bell-computer

Packard Bell producerer en komplet serie af stationære og bærbare computere, som alle bruger Windows-operativsystemet. Som med enhver pc skal Packard Bell-computere lejlighedsvis genstartes eller genstartes af forskellige årsager. Ændring af din computers hardware- eller softwarekonfiguration, hang-ups og nedbrud og langsom ydeevne er almindelige grunde til at genstarte. Her er et par måder at genstarte din computer på, startende med det enkleste og gå videre til det mere ekstreme.

Sådan genstartes en Packard Bell-computer

Trin 1

Gem dit arbejde, før du genstarter. Windows genstarter med en ny skifer, og arbejde, der ikke er gemt, går tabt permanent. Hvis du kører et program fra MS-DOS, skal du gemme dit arbejde og lukke programmet og derefter skrive "exit" ved MS-DOS-prompten for at vende tilbage til Windows.

Trin 2

Sådan genstartes en Packard Bell-computer

Tryk på Windows-tasten eller klik på "Start" på proceslinjen i Windows. Vælg "Sluk for computeren" på proceslinjen og derefter "Genstart" fra lukningsmenuen.

Trin 3

Hold Alt-tasten nede, og tryk derefter på F4-tasten for at lukke hvert af dine aktive programmer. Tryk på Alt-F4 en gang for at lukke hver applikation og igen for at åbne lukningsmenuen. Vælg "Genstart" i menuen som i trin 2.

Trin 4

Sådan genstartes en Packard Bell-computer

Tryk og hold Ctrl- og Alt-tasterne nede, og tryk derefter på Slet. Følg menuen for at få en ordnet nedlukning. Hvis der ikke vises nogen menuer, skal du trykke på Ctrl-Alt-Delete igen for at tvinge en genstart. Brug kun denne teknik, hvis du ikke kan genstarte på konventionelle måder, fordi du kan miste data.

Trin 5

Som en sidste udvej skal du genstarte ved at trykke på og holde computerens tænd / sluk-knap nede, indtil strømmen slukkes. Sluk alternativt for din stikkontakt, eller tag netledningen ud af stikkontakten. Vent 40 sekunder, før du tænder for strømmen igen for at give harddisken tid til at stoppe med at dreje. Brug kun denne metode, hvis din computer ikke reagerer på input fra tastatur og mus.

Giv din computer tid til at genindlæse dens drivere og programmer, når du har genstartet. Det kan være nødvendigt at køre tests for at kontrollere drevets og hukommelsens integritet eller foretage reparationer. Log på som normalt efter genstart.