Sådan scannes et dokument og e-mail det i JPEG-format

Scanning og e-mail af et dokument kan have en række nyttige formål, lige fra at indgive vigtige papirer til et kontor eller agentur til blot at videresende oplysninger til en ven. Processen til scanning og e-mailing af et dokument fra din hjemmecomputer involverer typisk scanning af dokumentet ved hjælp af scanning eller foto / grafiksoftware og derefter e-mail til en gemt kopi ved hjælp af din normale e-mail-klient.

Instruktioner

Placer det dokument, du vil scanne, i din scanner. Vær opmærksom på den rigtige måde at placere og justere dit dokument på, så det scanner korrekt. Sørg for, at den udskrevne side af papiret vender mod scanningsenheden (typisk med forsiden nedad oven på glasset).

Åbn din scanningssoftware (som sandsynligvis fulgte med din scanner) eller anden software, der er i stand til at arbejde med scannere (som Adobe Photoshop eller Acrobat). Kig efter en menukommando, der starter scanningen. Vælg "File / Create PDF / From Scanner" i Acrobat eller "File / Import" og navnet på din scanner i Photoshop. Klik på den relevante kommando. Du skal se et andet vindue med flere detaljer om scanningen.

Vælg indstillingerne til din scanning, hvis du bliver bedt om at gøre det. For eksempel kan det være nødvendigt at angive bestemte billedegenskaber. Vælg sidens højde og bredde (typisk 8,5 tommer x 11 tommer for et standarddokument) for billedstørrelsen, hvis det er nødvendigt. Vælg en højere dpi (prikker pr. Tomme) eller ppi (pixels pr. Tomme) for at få et mere detaljeret billede af højere kvalitet, hvis du bliver bedt om at foretage dette valg.

Se eksempel på din scanning, hvis det er muligt, ved hjælp af softwarens Preview-funktion. Scan dokumentet, når det opfylder dine krav.

Gem filen, typisk ved hjælp af en kommando under menuen "File" eller tilsvarende. Se efter et "Format" eller lignende drop-down valg, hvor du kan vælge den filtype, du vil bruge til at gemme dit scannede dokument. Vælg JPEG, som ender med .JPG eller .JPE, som formatet til dit dokument. Navngiv filen noget, du vil genkende, og giv den en .JPG-filtypenavn (som scanneddocument.jpg). Sørg for at gemme filen et sted, hvor du husker at kigge efter den senere, f.eks. En "Images" -mappe.

Åbn din e-mail-klient, og opret en ny e-mail-besked. Vedhæft billedet til din e-mail-besked ved hjælp af den samme proces som for enhver anden type dokument, såsom et tekst- eller PDF-dokument. Klik på ikonet "Vedhæftet fil" eller linket, og gennemse den fil, du har gemt på din harddisk eller dit lokale netværk. Vælg det dokument, du scannede, og klik på "OK", "Gem" eller det tilsvarende i din e-mail-klient. Kontroller, at dit scannede dokument nu vises som en vedhæftet fil til din e-mail-besked.