Slet Specifikke applikation gemte stater fra Mac OS X CV

En af de nye funktioner i OS X Lion og OS X Mountain Lion er "Resume" -funktionen for alle applikationer til at gemme deres sidste tilstand, hvilket betyder, at når du genstarter appen eller genstarter din Mac, vil programmet "genoptage" og genåbne igen at vise alle de vinduer og data, der var sidst i brug. Dette er en fantastisk funktion til nogle apps og situationer, men der er også tidspunkter, hvor du ikke vil have tidligere app-stater igen.

Sådan slettes gemte applikationslande fra CV på en per-app-basis i OS X

Dette tip vil vise dig, hvordan du selektivt fjerner gemte app-stater for valgte applikationer. Du kan tænke på Genoptager gemte tilstandsfiler meget ligesom cache-filer, de bliver regenereret, når en apps bruger, så sletning af dem er ikke permanent og påvirker kun den sidst gemte tilstand.

Hurtig note: Denne tip adgangs ~ / Bibliotek / som er skjult som standard i Mac OS X Lion og derefter. Du kan bruge Command + Shift + G til "Gå til" mappen ~ / Bibliotek eller, hvis du vil, kan du ændre Lion for at vise brugerens bibliotekskatalog med en enkel indtastning i kommandolinjen.

  • Naviger til ~ / Bibliotek / Gemt applikationstilstand / - Dette er nemt med Command + Shift + G
  • Du får vist en liste over gemte appstater, der hedder com.apple. (Programnavn) .savedState
  • Slet den mappe, der vedrører programmet, hvis gemte tilstand du ikke længere ønsker at vedligeholde

Husk på, at dette er en midlertidig løsning, som tidligere nævnt, genopretter Mac OS X 10.7 + disse filer ved hver applikations lancering. Din eneste anden mulighed ville være at deaktivere Gemte ansøgningslande helt, men de fleste finder funktionen nyttig nok til ikke at gøre det. Hvis du ønskede dig, kunne du også fjerne alle filerne i denne mappe.

Sletter genoptages gemte apps i løven ofte? Opret et alias

Hvis du finder det selv ofte, kan du oprette et alias på skrivebordet i mappen "Gemt applikationsstat", så du hurtigt kan fjerne de gemte stater, som du ikke vil opretholde.

Chancerne er gode, at nogle apps vil indeholde muligheder for at deaktivere denne funktion indbygget, eller der vises mindst en tredjepartsløsning, der tillader per-app at bevare eller forhindre gemte stater. Indtil da er dette en perfekt levedygtig løsning.

Tak til Randy for at sende dette gode tip.