Sådan får du et spin-ID

Hver ugedagsaften fortsætter "Wheel of Fortune" med Pat Sajak, der beder deltagerne om at løse ordpuslespil, et bogstav ad gangen. Deltagerne modtager overdådige ture, penge og andre præmier, mens de spiller spillet. Selv seere derhjemme har en chance for at vinde præmier, mens de bare ser showet. Når et spin-ID-nummer kommer på tværs af skærmen under "Wheel of Fortune", betyder det, at personen med det ID har vundet en pris. At få et spin-ID er gratis og kræver bare lidt information.

Gå til Wheel of Fortune-websiden (se Ressourcer).

Rul med musen til øverste venstre hjørne af skærmen, hvor du ser "Wheel Watchers Club Spin ID." Der er to valg ud for dette: "Deltag nu" og "Log ind". Klik på "Deltag nu". Et vindue kommer op.

Udfyld dine oplysninger, hvor det er angivet, for at tilmelde dig Wheel Watchers Club. For at få et spin-ID-nummer skal du tilmelde dig Wheel Watchers Club.

Rul ned til bunden af ​​din ansøgning under den mindre "Wheel Watchers Club" -grafik, og sørg for, at det første felt er markeret. Der vil stå "Ja, jeg vil gerne deltage ... og modtage et spin-ID."

Klik på "Send" i nederste højre hjørne af ansøgningsskemaet.

Tjek din e-mail for at se, om du har modtaget et nyt medlems nyhedsbrev fra Wheel Watchers Club. Dit spin-id vil være i det nyhedsbrev.

Klik på "Log ind" fra "Wheel Of Fortune" -siden. Et nyt vindue kommer op. Naviger til øverst til højre på siden, og indtast dit brugernavn og din adgangskode for at se, om du har fået et spin-ID.

Advarsler

Det kan tage 24 timer, før dit spin-id tildeles dig.

Du skal være mindst 18 år for at deltage.