Sådan autoriserer du en computer med iTunes

Hvis du har en ny computer, vil du gerne godkende det med iTunes og et Apple ID. Godkendelse af iTunes gør det lidt, det lader dig synkronisere apps, bøger, musik, film og andet indhold fra iTunes Store, genindlæs tidligere apps fra App Store, det gør det muligt for Home Sharing med iTunes og giver også mulighed for nogle iCloud specifikke funktioner som automatiske downloads. Med andre ord er det grundlæggende vigtigt, og det er meget nemt at gøre, så sørg for at du har et aktivt Apple ID før du fortsætter.

Hvis du ikke autoriserer en computer med iTunes, kan du ikke få adgang til indhold, du har betalt eller downloadet via iTunes på en Mac eller Windows iTunes. Dette omfatter alt fra apps til musik til film. Så lad os godkende den computer med iTunes, så du kan få adgang til dine ting.

Sådan autoriserer du en computer med iTunes

  1. Start iTunes på den nye computer (PC eller Mac)
  2. Træk menuen "Konto" eller "Butik" ned og vælg "Tillad denne computer"
  3. Indtast dit Apple ID og adgangskode på næste skærmbillede og klik på "Autorisér"

Du kan godkende op til fem personlige computere af en række forskellige Mac'er eller Windows-pc'er. Med andre ord kan op til fem computere synkronisere og dele dine data og køb. Hvis du går over det nummer, skal du afautorisere en af ​​computerne, før du giver tilladelse til en ny.

Bemærk undertiden Konto-menuen hedder menuen Store, og omvendt afhænger det af den version af iTunes, du bruger, da konsistens varierer pr. ITunes-udgivelse.

Se, hvis du ikke autoriserer din computer, kan du ikke få noget fra iTunes, som du måske har betalt for, selvom du er logget ind med det korrekte Apple ID. Det er naturligvis nødvendigt at autorisere iTunes, og det er naturligvis nødvendigt at autorisere computere, før du kan få ting, og du vil sikkert lære at mestre hver gang du får en ny computer, uanset om det er en Mac eller en Windows-pc. Det er en meget enkel, intuitiv og brugervenlig oplevelse i iTunes.

Og hvis du mener at autorisere en computer med iTunes, er det nemt, undervejs vil du lære at afautorisere en computer, du ikke længere har adgang til eller ikke længere har brug for! Men det er et emne for en anden gang. God tillykke og nyd!